Handleiding bij het OrthoIntel Orthopedic Intelligence Platform

OrthoIntel Interactive biedt chirurgen de informatie die ze nodig hebben om inzicht te krijgen in hun patiëntenpopulatie. Chirurgen kunnen filteren of opties selecteren voor aanvullende weergaven. Demografische patiëntgegevens, soorten ingrepen, vragenlijstscores, enz. zijn gegevens die chirurgen kunnen selecteren om aan te geven hoe ze trends en resultaten willen zien. Voor toegang tot de pagina OrthoIntel Analytics (OrthoIntel-analysegegevens) moet de arts naar Menu -> OrthoIntel navigeren om de pagina in CWE te kunnen openen.

• De pagina OrthoIntel omvat drie belangrijke tabbladen: Mobility (Mobiliteit), Outcomes (Resultaten) en Intraoperative (Intraoperatief).
  • Het tabblad Mobility (Mobiliteit) bevat informatie over de voortgang van patiënten met betrekking tot diverse activiteitsmaatstaven.
  • Op het tabblad Outcomes (Resultaten) kan de arts verzamelde trends visualiseren voor resultaten van vragenlijsten.
  • Op het tabblad Intraoperative (Intraoperatief) kan de arts trends visualiseren om te zien hoe het met de ROSA-patiënten van de arts gaat in vergelijking met de niet-ROSA-patiënten die mymobility gebruiken.

Homepage

Header

• Hoofdmenu: Dankzij nieuwe elementen kunt u gemakkelijker navigeren naar rapportagefuncties
    • OrthoIntel: Hiermee wordt de pagina OrthoIntel geopend, waarop chirurgen rapporten over hun patiëntenpopulatie kunnen bekijken.

Bediening op de startpagina

• Filters:
    • OrthoIntel is interactief. Daardoor kan de arts gegevens op verschillende manieren visualiseren. Deze pagina omvat diverse filters en weergaven waaruit artsen kunnen kiezen. De weergave van grafieken wordt hierop gebaseerd. Onthoud het volgende:
      • Bij de filters Procedure (Ingreep), Survey (Enquête) en Activity (Activiteit) worden vervolgkeuzelijsten weergegeven. De arts moet telkens één optie kiezen in deze lijsten.
      • Het filter Population comparison (Populatievergelijking) is een keuzerondje. Er kan er slechts één tegelijk worden gebruikt.
      • Voor de filters Age (Leeftijd) en Gender Type (Geslacht) kan de arts de selectievakjes gebruiken om één optie of meerdere opties tegelijk te gebruiken.
      • Bij het selecteren van een Activity level (Activiteitsniveau) op het tabblad Outcomes (Resultaten) of Intraoperative (Intraoperatief) verandert de grafiek op basis van de gekozen optie voor het filter Population comparison (Populatievergelijking).
  • Gegevens downloaden: Als een arts gegevens wil downloaden op de pagina OrthoIntel, kan de arts op de knop 'Download data' (Gegevens downloaden) drukken. De gegevens worden dan naar de computer van de arts gedownload in de vorm van een .csv-bestand.
    • De gegevens in het .csv-bestand verschillen op basis van elke schermweergave in OrthoIntel. Als de weergave of filters in het scherm zijn veranderd, moet de arts het bestand dus opnieuw downloaden.
  • Een rapport afdrukken: Als een arts een rapport wil afdrukken op de pagina OrthoIntel, kan de arts op het afdrukpictogram drukken. Het rapport wordt omgezet naar een .pdf-bestand dat kan worden afgedrukt. Het rapport in het .pdf-bestand verschilt op basis van elke weergave in OrthoIntel. Als het scherm verandert, moet de arts het rapport dus mogelijk opnieuw afdrukken.