Loppukäyttäjän lisenssisopimus – kliinikko

Kliinikon verkkokokemus

Katso käyttöehdot lisenssisopimuksesta.

CME-käyttäjän ehdot ja edellytykset

Tämän mymobility Clinician App -sovelluksen (”Sovellus”) käyttöäsi sääntelee Zimmer US, Inc:n (”Zimmer Biomet”) ja sinun tai sinulle mymobilityn käyttöoikeuden myöntäneen organisaation välinen lisenssisopimus (”Lisenssisopimus”). Lisenssisopimuksen ehtojen lisäksi, jos lataat Sovelluksen App Storesta, hyväksyt alla olevat ehdot (”Sovelluksen ehdot”). Sovelluksen käyttö on vapaaehtoista, ja jos kieltäydyt hyväksymästä näitä Sovellusehtoja, voit käyttää mymobilityn kaikkia toimintoja kliinikon verkkokokemuksessa. Jos nämä ehdot ovat ristiriidassa Lisenssisopimuksen ehtojen kanssa, sovelletaan Lisenssisopimuksen ehtoja.

Sinä, Sovelluksen loppukäyttäjä, tunnustat, että Lisenssisopimus ei ole tehty Apple, Inc:n (Apple) kanssa, eikä Apple ole vastuussa Sovelluksesta ja/tai sen sisällöstä, mukaan lukien Zimmer Biomet -sisältö tai kolmannen osapuolen sisältö. Edellä sanotusta huolimatta tunnustat ja hyväksyt, että Apple ja sen tytäryhtiöt ovat näiden Sovellusehtojen kolmansia osapuolia, ja Applella on oikeus (ja Applen katsotaan hyväksyneen oikeuden) panna nämä Sovellusehdot täytäntöön sinua vastaan kolmantena osapuolena, joka on näiden ehtojen edunsaaja. Hyväksyt, että Applella ei ole minkäänlaista velvollisuutta ylläpitää tai tukea Sovellusta tai tarjota siihen liittyviä ylläpito- tai tukipalveluja. Tunnustat, että olet tutustunut App Storen käyttöehtoihin (jotka löytyvät verkossa osoitteesta http://www.apple.com/legal/itunes/us/terms.html#APPS), mukaan lukien niissä esitetyt käyttösäännöt, ja hyväksyt ne. Nämä ehdot sisältävät viittaamalla Applen julkaiseman lisensoidun sovelluksen loppukäyttäjän lisenssisopimuksen (jäljempänä ”LAEULA”) (joka on verkossa osoitteessa http://www.apple.com/legal/itunes/appstore/dev/stdeula/). Näiden ehtojen soveltamiseksi sovellusta pidetään lisensoituna sovelluksena, sellaisena kuin se on määritelty LAEULA:ssa, ja Zimmer Biometia pidetään sovelluksen tarjoajana, sellaisena kuin se on määritelty LAEULA:ssa. Jos näiden Sovellusehtojen ehdot ovat ristiriidassa LAEULA:n ehtojen kanssa, näiden Sovellusehtojen ehdot ovat määräävässä asemassa.

Lisäksi käyttäjä hyväksyy ja hyväksyy, että Apple ei ole missään tapauksessa vastuussa mistään sovellukseen liittyvistä väitteistä, joita käyttäjä tai kolmas osapuoli esittää (mukaan lukien kolmannen osapuolen väite, jonka mukaan sovellus (mukaan lukien sen hallussapito ja käyttö) loukkaa kyseisen kolmannen osapuolen immateriaalioikeuksia), ja että käyttäjä, ei Apple, on yksin vastuussa tällaisten immateriaalioikeuksia loukkaavien väitteiden tutkimisesta, puolustamisesta, selvittämisestä ja ratkaisemisesta. Apple ei myöskään ole vastuussa mistään vaatimuksista, jotka liittyvät Sovelluksen käyttöön tai hallussapitoon, mukaan lukien: (i) tuotevastuuseen liittyvät vaatimukset, (ii) vaatimukset, joiden mukaan Sovellus ei ole minkään sovellettavan lakisääteisen tai viranomaisvaatimuksen mukainen, ja (iii) kuluttajansuojaan, yksityisyydensuojaan tai vastaavaan lainsäädäntöön perustuvat vaatimukset, mukaan lukien vaatimukset, jotka liittyvät mymobilityn HealthKitin käyttöön. Hyväksyt ja hyväksyt, että sovellettavan lain sallimissa rajoissa Applella ei ole minkäänlaista takuuvelvollisuutta Sovelluksen suhteen, ja kaikki muut vaatimukset, tappiot, vastuut, vahingot, kustannukset tai kulut, jotka johtuvat sovellettavan takuun noudattamatta jättämisestä (jos sellainen on), ovat Zimmer Biometin yksinomaisella vastuulla. Käyttäjä sitoutuu noudattamaan kaikkien kolmansien osapuolten sopimusten ehtoja käyttäessään Sovellusta.

Kun käytät Sovellusta, sinä tai muut kolmannet osapuolet voivat antaa Zimmer Biometille henkilötietoja tai muita tietoja, jotka yksilöivät sinut meille tai asianomaisille kolmansille osapuolille. Siltä osin kuin annat henkilötietoja käyttäessäsi Sovellusta, annat suostumuksesi siihen, että keräämme, käytämme ja luovutamme kyseisiä henkilötietoja tietosuojailmoituksemme mukaisesti (saatavilla osoitteessa https://www.zimmerbiomet.com/en/corporate/privacy-notice.html), mukaan lukien suostumuksesi siihen, että siirrämme henkilötietoja kolmansille osapuolille muissa maissa. Lisäksi sovelluksen käytön yhteydessä hyväksyt ja hyväksyt, että Zimmer Biomet voi kerätä ja käyttää teknisiä ja käyttötietoja ja niihin liittyviä tietoja, mukaan lukien teknisiä tietoja laitteestasi, sivuston käytön päivämäärästä ja kellonajasta, järjestelmä- ja sovellusohjelmistosta ja oheislaitteista, joita kerätään säännöllisesti ohjelmistopäivitysten, tuotetuen ja muiden palvelujen tarjoamisen helpottamiseksi sinulle.

Hakemusta koskevat kysymykset, vaatimukset tai valitukset on osoitettava seuraavaan osoitteeseen:

Zimmer Biomet Connected Health

Osoite: 601 5th St. NW, Suite 200, Grand Rapids MI 49504

Puhelin: 1-844-799-8208

Sähköpostiosoite: support@zbmymobilitysolutions.com

Yhteystiedot Yhdysvaltojen ulkopuolella:

https://support.zbmymobilitysolutions.com/patients/contact-us/