OrthoIntel Orthopedic Intelligence Platform – ohje

OrthoIntel Interactive antaa kirurgille tietoa, joka auttaa ymmärtämään omaa potilaspopulaatiota. Kirurgit voivat suodattaa ja valita näkymissä esitettäviä tietoja. Kehityssuuntia ja lopputuloksia voi tarkastella esimerkiksi potilaiden demografisten tietojen, toimenpidetyyppien ja kyselyistä saatujen pisteiden mukaan. OrthoIntel-analytiikkaa tarkastellakseen kliinikko siirtyy CWE:n analytiikkasivulle valitsemalla Valikko -> OrthoIntel.

• OrthoIntel-sivulla on kolme välilehteä: Liikkuminen, Tulokset ja Intraoperatiivinen.
  • Liikkuminen-välilehdellä on tietoa potilaiden edistymisestä erilaisten aktiivisuustietojen perusteella.
  • Tulokset-välilehden avulla kliinikko voi tutkia kyselytuloksiin perustuvia yleisiä kehityssuuntauksia.
  • Intraoperatiivinen-välilehdellä kliinikko voi tarkastella, miten ROSA-potilaat pärjäävät verrattuna niihin ei-ROSA-potilaisiin, jotka käyttävät mymobility-sovellusta.

Aloitussivu

Ylätunniste

• Päävalikko: Uudet valikkokohdat helpottavat siirtymistä raporttitoimintoihin
    • OrthoIntel: Avaa kirurgeille tarkoitetun OrthoIntel-sivun, jossa kirurgi voi tarkastella potilaspopulaatioon liittyviä raportteja.

Aloitussivun toiminnot

• Suodattimet:
    • OrthoIntel on interaktiivinen. Kliinikko voi itse valita, miten tietoja esitetään. Sivulla on erilaisia suodattimia ja näkymiä, joista kliinikot voivat valita haluamansa. Kaaviot esitetään valintojen mukaisesti. Valintoja tehdessä on hyvä pitää mielessä seuraavaa:
      • Toimenpide-, Kysely- ja Aktiivisuus-suodattimet ovat alasvetovalikkoja. Näistä valikoista voi valita kerrallaan vain yhden vaihtoehdon.
      • Populaation vertailu -suodatin on valintanappi. Vain yhden vaihtoehdon voi valita kerrallaan.
      • Ikä- ja Sukupuoli-suodattimien kohdalla kliinikko voi valita kerrallaan yhden tai useamman vaihtoehdon käyttämällä valintaruutuja.
      • Kun kliinikko valitsee Tulokset- tai Intraoperatiivinen-välilehdillä haluamansa Aktiivisuus-tason, kaaviot esitetään valitun Populaation vertailu -suodattimen mukaan.
  • Lataa data: Kliinikko voi halutessaan ladata tietoja OrthoIntel-sivulta käyttämällä ”Lataa data” -painiketta. Data ladataan kliinikon tietokoneelle .csv-tiedostona.
    • Ladatun .csv-tiedoston tiedot vaihtelevat OrthoIntel-näkymissä tehtyjen valintojen mukaan. Jos näkymiä tai suodattimia muutetaan, tiedosto kannattaa ladata uudelleen.
  • Tulosta raportti: Kliinikko voi halutessaan tulostaa OrthoIntel-sivulla esitetyn raportin valitsemalla Tulosta-kuvakkeen. Raportti muunnetaan PDF-tiedostoksi, jonka voi tulostaa. PDF-muotoon muutetun raportin tiedot vaihtelevat OrthoIntel-näkymissä tehtyjen valintojen mukaan. Jos näkymää muutetaan, raportti täytyy ehkä tulostaa uudelleen.