Guide för OrthoIntel Orthopedic Platform

OrthoIntel Interactive tillhandahåller ortopeder insikter för att förstå sin patientpopulation. Ortopeder kan filtrera eller välja alternativ för ytterligare vyer. Patientdemografi, ingreppstyper och undersökningsresultat etc. är några av de sätt på vilka ortopeder kan välja hur de vill se trender och resultat. För att öppna sidan OrthoIntel Analytics navigerar klinikern till Menu (Meny) -> OrthoIntel för att öppna sidan i CWE.

• Sidan OrthoIntel har tre huvudflikar – Mobility (Mobilitet), Outcomes (Resultat) och Intraoperative (Intraoperativt).
  • Fliken Mobility (Mobilitet) visar hur patienter framskrider med avseende på olika aktivitetsvärden.
  • Med fliken Outcomes (Resultat) kan klinikern visualisera appregattrender för undersökningsresultat.
  • Med fliken Intraoperative (Intraoperativt) kan klinikern visualisera trender för hur det går för klinikerns ROSA-patienter jämfört med de icke-ROSA-patienterna som använder mymobility.

Startsida

Rubrik

• Huvudmeny: Nya element gör det enkelt att navigera till rapportrelaterade funktioner
    • OrthoIntel: Går till sidan OrthoIntel för att ortopeder ska visa rapporter om sin patientpopulation.

Startsidans reglage

• Filter:
    • OrthoIntel är interaktivt och därför kan klinikern välja att visualisera data på olika sätt. Denna sida har olika filter och vyer som klinikern kan välja mellan och grafiken ändras beroende på valen. Några saker bör man komma ihåg:
      • Filtren Procedure (Ingrepp), Survey (Undersökning) och Activity (Aktivitet) är listrutor. Klinikern måste välja ett alternativ i taget i dessa listor.
      • Filtret Population comparison (Populationsjämförelse) är en radioknapp. Endast ett alternativ kan väljas i taget.
      • För filtren Age (Ålder) och Gender Type (Könstyp) kan klinikern använda valrutorna för att välja ett eller flera alternativ samtidigt.
      • Vid val av någon Activity level (Aktivitetsnivå) på flikarna Outcomes (Resultat) eller Intraoperative (Intraoperativt), ändras grafiken beroende på valet av filter för Population comparison (Populationsjämförelse).
  • Hämtning av data: När en kliniker vill hämta data från sidan OrthoIntel, kan klinikern göra detta med användning av knappen ”Download data” (Hämta data). Data laddas ned till klinikerns dator som en .csv-fil.
    • Data i .csv-filen varierar beroende på den skärm som visas i OrthoIntel. Därför behöver en kliniker hämta filen igen om vyn eller filtren har ändrats på skärmen.
  • Skriva ut en rapport: När en kliniker vill skriva ut en rapport från sidan OrthoIntel Page, kan klinikern göra detta med användning av ikonen Print (Skriv ut). Rapporten konverteras till en PDF-fil som kan skrivas ut. Rapporten i PDF-filen variera beroende på den vy som visas i OrthoIntel. Därför behöver en kliniker skriva ut rapporten igen om skärmen ändrats.