Contacteer ons

Als u vragen heeft of problemen ondervindt met de mymobility®-applicatie, raadpleeg dan het FAQ-document. Als u een iPhone-gebruiker bent, raadpleeg dan de iPhone FAQ. Android-gebruikers kunnen de Android FAQ raadplegen.

Als u in dit document niet vindt wat u nodig heeft, neem dan contact op met de klantenservice. Als een technicus uw oproep niet onmiddellijk beantwoordt, laat dan een bericht achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Customer Support | Gratis telefoonnummers

Zimmer Biomet Connected Health
601 5th St. NW Suite 200
Grand Rapids, MI 49504
USA
support@zbmymobilitysolutions.com