Veelgestelde vragen over de webapplicatie voor patiënten

De antwoorden op de volgende veelgestelde vragen kunnen u helpen eventuele problemen tijdens het gebruik van de mymobility-webapplicatie op te lossen. Als u bij het uitvoeren van de oefeningen van uw plan last hebt van pijn, een licht gevoel in het hoofd, flauwvallen, duizeligheid, kortademigheid, lichamelijk ongemak of moeite (d.w.z. evenwichtsverlies of onvermogen om een oefening uit te voeren zonder pijn te voelen), moet u onmiddellijk stoppen en contact opnemen met uw arts. BEL IN EEN VERMOEDELIJK MEDISCH NOODGEVAL ONMIDDELLIJK NAAR HET NUMMER VOOR MEDISCHE NOODGEVALLEN IN UW LAND.

Algemeen

Wat is mymobility?

mymobility is een digitaal, interactief zorgplan dat toegankelijk is via mobiele toepassingen voor iOS- en Android-apparaten en via webbrowsers. mymobility stimuleert gebruikers om taken (d.w.z. het uitvoeren van voorgeschreven oefeningen en het beantwoorden van vragen) uit te voeren die door hun arts zijn voorgeschreven als onderdeel van het zorgplanvan de arts. De arts en zijn/haar zorgteam kunnen de voltooiing van taken en communicatie controleren om uw voortgang bij te houden en uw zorgplan hierop aan te passen. Het mymobility-programma kan worden gebruikt voor de voorbereiding op en het herstel van een ingreep en herstel na een specifieke blessure of trauma.

Hoe werkt het mymobility-programma?

Uw zorgteam zal een geschikt zorgplan voor u selecteren dat u niet alleen moet helpen bij de voorbereiding en het herstel van een procedure. Uw zorgteam houdt uw voortgang bij via het voor u gekozen zorgplan. Daarnaast kan het zorgteam u feedback geven via de beveiligde berichtenfunctie. Als het nodig is, kan uw zorgplan worden aangepast.

Aanmelden

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten. Hoe kan ik me aanmelden?

Klik op het aanmeldscherm op de koppeling ‘Aanmelden’ en klik op het volgende scherm op de koppeling ‘Gebruikersnaam vergeten’. Voer op het volgende scherm het mobiele telefoonnummer en de geboortedatum die aan uw account zijn gekoppeld in en bevestig de locatie van uw zorginstelling. Tik daarna op ‘Doorgaan’. U wordt gevraagd uw identiteit te bevestigen met behulp van een tijdelijk geldige code die via sms naar u wordt verzonden. Voer die code op het scherm in wanneer u daarom wordt gevraagd. Wanneer uw identiteit is bevestigd, wordt u weer naar het aanmeldscherm geleid. Hierop wordt een bericht met uw gebruikersnaam weergegeven. U kunt zich aanmelden met die gebruikersnaam. Opmerking: Gebruikersnamen zijn niet hoofdlettergevoelig.

Wat is mijn gebruikersnaam?

Als u niet weet wat uw gebruikersnaam is, hebt u mogelijk nog geen mymobility-account geconfigureerd. Dit kunt u doen door de instructies in de sms-berichten van uw zorgteam te volgen. Deze sms-berichten zijn verzonden bij het maken van uw profiel ten tijde van uw inschrijving in het mymobility-programma. Opmerking: Gebruikersnamen zijn niet hoofdlettergevoelig.

Klik op de koppeling ‘Gebruikersnaam vergeten’ op het scherm als u al een mymobility-account hebt geconfigureerd maar uw gebruikersnaam bent vergeten. Voer op het volgende scherm het mobiele telefoonnummer en de geboortedatum die aan uw account zijn gekoppeld in en bevestig de locatie van uw zorginstelling. Tik daarna op ‘Doorgaan’.

U wordt gevraagd uw identiteit te bevestigen met behulp van een tijdelijk geldige code die via sms naar u wordt verzonden. Voer die code op het scherm in wanneer u daarom wordt gevraagd. Wanneer uw identiteit is bevestigd, wordt u weer naar het aanmeldscherm geleid. Hierop wordt een bericht met uw gebruikersnaam weergegeven. U kunt zich aanmelden met die gebruikersnaam. Opmerking: Gebruikersnamen zijn niet hoofdlettergevoelig.

Kan ik mijn gebruikersnaam wijzigen?

Nee. De gebruikersnaam die u bij uw eerste aanmelding hebt gemaakt, blijft voor altijd uw gebruikersnaam.

Waarom werkt mijn gebruikersnaam niet?

Als uw gebruikersnaam niet werkt en u zeker weet dat u geen typfout hebt gemaakt, kunt u uw gebruikersnaam verifiëren. Klik daarvoor op de koppeling ‘Gebruikersnaam vergeten’ op het aanmeldscherm.

Voer op het volgende scherm het mobiele telefoonnummer en de geboortedatum die aan uw account zijn gekoppeld in en klik op ‘Doorgaan’. U wordt gevraagd uw identiteit te bevestigen met behulp van een tijdelijk geldige code die via sms naar u wordt verzonden. Wanneer uw identiteit is bevestigd, wordt u naar het aanmeldscherm geleid. Hierop wordt een bericht met uw gebruikersnaam weergegeven. Opmerking: Gebruikersnamen zijn niet hoofdlettergevoelig.

Neem contact op met uw zorgteam als de gebruikersnaam die naar u is verzonden niet de gebruikersnaam is die u hebt gemaakt bij het configureren van uw account. Als u blijvende moeilijkheden ervaart, neem contact op met de mymobility-ondersteuning of stuur een e-mail naar support@zbmymobilitysolutions.com.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik het resetten?

Klik op het mymobility-aanmeldscherm op de koppeling ‘Wachtwoord vergeten’.

Voer op het volgende scherm de gebruikersnaam en de geboortedatum die aan uw account zijn gekoppeld in en bevestig de locatie van uw zorginstelling. Tik daarna op ‘Doorgaan’. U wordt gevraagd uw identiteit te bevestigen met behulp van een tijdelijk geldige code die via sms naar u wordt verzonden. Voer die code op het scherm in wanneer u daarom wordt gevraagd. Wanneer uw identiteit is bevestigd, wordt u naar een scherm geleid waarop u uw wachtwoord kunt resetten. U kunt zich aanmelden met uw gebruikersnaam en het tijdelijke wachtwoord.

Opmerking: Alle wachtwoorden zijn een 4-cijferige wachtwoordcode OF een hoofdlettergevoelig wachtwoord van ten minste 8 tekens lang dat ten minste één hoofdletter, één kleine letter, één cijfer en één speciaal teken bevat.–De volgende speciale tekens zijn toegestaan: !@#$%()_-?/.,:’ <spatie>. Als u het wachtwoord wilt kunnen zien terwijl u het aanmaakt, klikt u op het ‘oogpictogram’ (aan de rechterzijde van de wachtwoordregel) om de wachtwoordtekens tijdelijk te zien.

Als uw permanente wachtwoord met succes is gewijzigd en geaccepteerd, bevestigt mymobility dat. Vergeet niet dat wachtwoorden hoofdlettergevoelig zijn.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Als u uw wachtwoord wilt wijzigen, moet u zijn aangemeld bij uw mymobility-account. Klik op het instellingenpictogram op de navigatiebalk.

Klik daarna op de optie ‘Wachtwoord wijzigen’. Op het volgende scherm moet u uw oude wachtwoord en uw nieuwe wachtwoord invoeren. Alle wachtwoorden zijn een 4-cijferige wachtwoordcode OF een hoofdlettergevoelig wachtwoord van ten minste 8 tekens dat ten minste één hoofdletter, één kleine letter, één cijfer en één speciaal teken bevat. —De volgende speciale tekens zijn toegestaan: !@#$%()_-?/.,:’ <spatie>. Als uw permanente wachtwoord met succes is gewijzigd en geaccepteerd, wordt er een bevestiging weergegeven.

Opmerking: Uw nieuwe wachtwoord moet uniek zijn en mag niet een van de 10 laatst gebruikte wachtwoorden zijn.

Ik heb geen sms-bericht gekregen nadat ik op ‘Wachtwoord vergeten’ heb gedrukt. Wat nu?

Als u zeker weet dat u (1) uw e-mailadres en telefoonnummer foutloos hebt ingevoerd en (2) uw sms-berichten meerdere keren hebt gecontroleerd, kunt u contact opnemen mymobility-ondersteuning of een e-mail sturen naar support@zbmymobilitysolutions.com. Als u denkt dat u mogelijk een typfout hebt gemaakt bij het invoeren van uw e-mailadres of telefoonnummer, kunt u het proces voor ‘Wachtwoord vergeten‘ opnieuw uitvoeren.

Waarom werkt mijn wachtwoord niet?

Als uw wachtwoord niet werkt en u zeker weet dat u het juiste wachtwoord hebt ingevoerd, kunt u uw wachtwoord wijzigen. Dit kunt u doen via de optie ‘Wachtwoord vergeten‘ op het aanmeldscherm.

Alle wachtwoorden zijn een 4-cijferige wachtwoordcode OF een hoofdlettergevoelig wachtwoord van ten minste 8 tekens dat ten minste één hoofdletter, één kleine letter, één cijfer en één speciaal teken bevat. De volgende speciale tekens zijn toegestaan: !@#$%()_-?/.,:’ <spatie>. Als uw permanente wachtwoord met succes is gewijzigd en geaccepteerd, wordt er een bevestiging weergegeven.

Opmerking: Uw nieuwe wachtwoord moet uniek zijn en mag niet een van de 10 laatst gebruikte wachtwoorden zijn.

Ik heb mijn aanmeldgegevens correct ingevoerd, maar kan me niet aanmelden. Wat kan ik doen? Met wie kan ik contact opnemen voor hulp?

Er zijn verschillende mogelijkheden. Controleer uw internetverbinding als u al op de koppelingen ‘Gebruikersnaam vergeten’ en ‘Wachtwoord vergeten’ hebt geklikt en het nog steeds niet lukt. Voor het gebruik van mymobility is een betrouwbare internetverbinding nodig.

Neem contact op met de mymobility-ondersteuning of stuur een e-mail naar support@zbmymobilitysolutions.com als de problemen met aanmelden bij uw mymobility-account aanhouden.

Er wordt een foutmelding weergegeven waarin staat dat mijn taal niet wordt ondersteund. Wat moet ik doen?

Dit betekent dat mymobility momenteel geen ondersteuning biedt voor de gekozen taal. Als u ervoor kiest om de taal te wijzigen in uw webbrowser, op het aanmeldscherm of op de instellingenpagina, kunt u een taal kiezen die wordt ondersteund door zowel mymobility als uw zorginstelling. In de foutmelding in uw webbrowser staat welke taal of talen uw arts ondersteunt.

Probleemoplossing

Ik kan me niet aanmelden bij mijn account.

Als u probeert zich aan te melden en herhaaldelijk een melding krijgt waarin staat dat uw wachtwoord of gebruikersnaam onjuist is, kunt u op de koppelingen ‘Gebruikersnaam vergeten’ en ‘Wachtwoord vergeten’ klikken. Na 10 mislukte aanmeldpogingen wordt uw account vergrendeld. De volgende pop-upmelding wordt dan weergegeven: ‘Uw account is vergrendeld vanwege 10 mislukte aanmeldpogingen. Deze wordt automatisch ontgrendeld over één uur. Neem contact op met de mymobility-ondersteuning of stuur een e-mail naar support@zbmymobilitysolutions.com als u zich dan nog steeds niet kunt aanmelden.’ Als u op ‘OK’ klikt, wordt u weer naar het aanmeldscherm geleid. Voordat uw account wordt vergrendeld, worden er waarschuwingen weergegeven waarin staat hoeveel pogingen u nog kunt doen voordat uw account wordt vergrendeld.

Mijn geluid werkt niet. Wat kan ik doen?

Zorg ervoor dat het geluid op uw computer is ingeschakeld en pas de volumes naar wens aan.

Toegang en gebruik

Mijn takenlijst is leeg. Wat nu?

Als uw takenlijst leeg is wanneer u zich aanmeldt, betekent dat dat u alle taken die voor vandaag aan u zijn toegewezen al hebt uitgevoerd of dat u vandaag niets hoeft te doen. Goed gedaan! U kunt eerder uitgevoerde voorlichtingsitems opnieuw bekijken of zich afmelden voor vandaag. Meld u morgen weer aan om te zien welke activiteiten u dan moet uitvoeren.

Als uw takenlijst leeg is terwijl er wel taken (d.w.z. voorlichting of oefeningen) op zouden moeten staan, kunt u via het gedeelte ‘Berichten’ een bericht naar uw zorgteam sturen om te vragen of er iets verkeerd is gegaan.

Kan ik de snelheid van het geluid in mijn oefeningenvideo’s wijzigen?

Nee. U kunt echter wel een video pauzeren, of een video vanaf het begin afspelen door op de terugspoelknop te drukken. U kunt ook op de herhaalknop drukken om de video steeds opnieuw af te spelen. Zo kunt u de uit te voeren oefening een paar keer bekijken. Druk op de pauzeknop om de video te stoppen. Wanneer de video is afgelopen, kunt u op de afspeelknop drukken om de video vanaf het begin opnieuw af te spelen.

Wat kan ik doen als ik per ongeluk een activiteit (d.w.z. voorlichting, oefening, enz.) als voltooid heb gemarkeerd terwijl ik die nog niet heb uitgevoerd?

Voorlichtingsitems zijn altijd beschikbaar in uw Voorlichtingslijst. Als u het voorlichtingsitem nog niet hebt voltooid, kunt u het bekijken door op het pictogram ‘Voorlichting’ op de navigatiebalk te klikken.

Vragenlijsten worden op de startpagina weergegeven als onvoltooid, tenzij u de beoordelingen volledig hebt ingevuld en aan het einde op ‘Verzenden’ hebt geklikt.

Oefeningssessies worden, tenzij u deze volledig hebt uitgevoerd, weergegeven als onvoltooid. U kunt alle oefeningen bekijken. Als u per ongeluk een oefening in een voltooide oefeningssessie hebt overgeslagen, kunt u mogelijk niet meer terugkeren om deze uit te voeren. Stuur in dat geval een bericht naar uw zorgteam om uit te leggen wat er is gebeurd.

Ik heb mijn activiteit te snel afgesloten en wil deze weer openen. Hoe kan ik dat doen?

Als u de activiteit nog niet hebt voltooid, staat deze nog in uw ‘takenlijst’. Als u een voorlichtingsitem opnieuw wilt bekijken, klikt u op het gedeelte ‘Voorlichting’ op de navigatiebalk. U kunt zien welke voorlichtingsitems er aan u zijn toegewezen. Als u een voorlichtingsitem selecteert, kunt u dit doorlopen en bekijken.

Als u de oefeningssessie nog niet volledig hebt voltooid, staat deze nog in uw takenlijst. Als u een oefeningssessie niet voltooit op de dag waaraan deze is toegewezen, kunt u de sessie niet op een andere dag voltooien. Met het mymobility-programma kunt u alleen het aantal aan u toegewezen herhalingen/minuten invoeren. Zo voorkomt u dat u te snel te veel doet. Als u te snel te veel doet, kunt u last krijgen van blessures en kan uw herstel langer duren.

Is er een lijst met tips voor belangrijke dingen die ik niet mag vergeten bij elke oefening?

Nu nog niet. Neem via het gedeelte ‘Berichten’ contact op met uw zorgteam als u vragen over een oefeningssessie hebt.

Ik had mijn sessie al gestart, maar de webpagina werd gesloten. Hoe kom ik weer waar ik was gebleven?

Probeer de webpagina opnieuw te openen of de URL opnieuw te laden. Mogelijk is uw al uitgevoerde werk niet opgeslagen en moet u de sessie vanaf het begin starten. U kunt de oefeningen die u al hebt uitgevoerd gewoon overslaan. Stuur in dat geval via het gedeelte ‘Berichten’ een bericht naar uw zorgteam om uit te leggen wat er is gebeurd. Zorg ervoor dat u het juiste aantal uitgevoerde herhalingen voor elke oefening invoert, vooral als u een oefening die u al hebt uitgevoerd overslaat.

Wat betekenen de voortgangsringen op de startpagina?

Er worden drie voortgangsringen–Voorlichting, Beoordelingen en Oefeningen–op de startpagina weergegeven als overzicht van de statistieken van uw activiteit. Als u op de vervolgkeuzepijl onder elke voortgangsring klikt, wordt er een kader weergegeven met uitleg over wat de ring symboliseert en hoe het activiteitspercentage wordt berekend.

Ik heb twijfels over een taak die aan mij is toegewezen of een vraag die ik aan mijn zorgteam wil stellen. Hoe kan ik een bericht naar mijn zorgteam sturen?

Als uw bericht in het gesprek wordt weergegeven, betekent dit dat uw bericht naar uw zorgteam is gestuurd. U kunt een bericht sturen via het berichtenpictogram op de navigatiebalk. Typ in het gedeelte ‘Berichten’ uw bericht in het veld ‘Bericht invoeren’ onder aan het scherm.

Dit werkt op dezelfde manier als het verzenden van een sms-bericht via uw telefoon. Klik wanneer u klaar bent met het typen van uw bericht op de pijl rechts naast het berichtveld om het bericht naar uw zorgteam te sturen.

Vergeet niet op de verzendknop in de rechterbenedenhoek te klikken wanneer u klaar bent met het typen van uw bericht. Als uw bericht in het gesprek wordt weergegeven, betekent dit dat uw bericht naar uw zorgteam is gestuurd.

Hoe kan ik zien wie er bij mijn zorgteam horen?

Als u wilt bekijken wie er bij uw zorgteam horen, kunt u op het gedeelte ‘Berichten’ op de navigatiebalk klikken. Op de linkerkant van uw scherm wordt dan een lijst weergegeven met de zorgverleners die bij uw zorgteam horen.

Waarom staat mijn arts onder berichten niet vermeld in mijn zorgteam?

Indien uw arts niet in de lijst voorkomt, kan het zijn dat u meerdere ingrepen heeft ondergaan. Om uw zorgteam voor een andere procedure te bekijken, navigeert u naar de startpagina en tikt u op de koptekst om een keuzemenu voor zorgplannen te zien. Van daaruit kunt u een ander zorgplan selecteren en de bovenstaande instructies volgen onder ‘Hoe kan ik zien wie er bij mijn Zorgteam horen?’.

Waarom wordt mij gevraagd om beoordelingen in te vullen?

Tijdens uw hele hersteltraject zult u gevraagd worden om beoordelingen in te vullen.  Uw inzendingen geven inzicht in hoe u vooruitgaat. Ze helpen uw zorgteam met het beoordelen van het herstel en uw resultaten voor en na de ingreep te vergelijken met de benchmarks van de betreffende vragenlijst om uw vooruitgang te beoordelen.

Waarom wordt er naar mijn medische voorgeschiedenis gevraagd?

Misschien wordt u voor of na uw ingreep gevraagd naar uw medische voorgeschiedenis door middel van een vragenlijst. Uw antwoorden helpen bij het maken van analytische modellen, zodat de patiëntervaring kan worden verbeterd en uw zorgteam beter kan beoordelen welke zorg u nodig hebt.  Uw zorgteam kan ervoor kiezen deze vragenlijst in of uit te schakelen.

Waarom wordt mij gevraagd een pijnscore op te geven en/of te vertellen welke medicatie ik gebruik?

Tijdens uw gehele zorgperiode kan u worden gevraagd om uw huidige pijnscore op te geven en te vertellen welke medicatie u gebruikt. We vragen u deze korte vragenlijst in te vullen om uw zorgteamactuele informatie te verstrekken over hoe u zich voelt en hoeveel medicatie u neemt. Deze informatie wordt samen met de rest van uw statistieken in beschouwing genomen om uw voortgang bij te houden en uw herstel goed te laten verlopen. Of en hoe vaak u wordt gevraagd naar uw pijn en uw medicatiegebruik is afhankelijk van de voorkeuren van uw zorgteam.

Waarom worden de gebruiksstatistieken van mijn Apple Watch weergegeven?

Als u een Apple Watch hebt verbonden en ermee hebt ingestemd om uw Apple HealthKit-statistieken met mymobility te delen, kunnen uw gebruiksstatistieken op de startpagina worden weergegeven. Door op deze weergave te tikken, wordt meer informatie over uw gebruiksstatistieken weergegeven. De gegevens van uw Apple Watch zijn belangrijk voor uw zorgteam. Zorg er daarom voor dat u uw horloge minimaal 8 uur per dag en 4 dagen per week draagt. Als u uw horloge vaker draagt, kan uw zorgteam uw toestand beter controleren. Als u een Apple Watch hebt en deze weergave niet ziet, wordt deze functie momenteel mogelijk niet door uw chirurg ondersteund.

Ik zie geen gegevens op mijn Persona IQ®-statistiekenkaart. Waarom niet?

Voorafgaand aan uw operatie worden er geen gegevens weergegeven op de statistiekenkaarten in het gedeelte ‘Statistieken’ op de navigatiebalk. Controleer als er na uw operatie geen gegevens worden weergegeven of uw basisstation correct is geconfigureerd en verbonden. Neem contact op met de mymobility-ondersteuning of stuur een e-mail naar support@zbmymobilitysolutions.com als u niet zeker weet of uw basisstation is verbonden of als u hulp nodig hebt bij het configureren van uw basisstation.

Ik heb mijn oefeningssessies voltooid. Waarom kan ik het aantal voltooide herhalingen/minuten niet invoeren?

Als u het aantal voltooide herhalingen (herhalingen of minuten) niet kunt invoeren, hebt u mogelijk meer dan het toegewezen aantal herhalingen/minuten uitgevoerd. Met het mymobility-programma kunt u alleen het aantal aan u toegewezen herhalingen of minuten invoeren. Zo voorkomt u dat u te snel te veel doet. Als u te snel te veel doet, kunt u last krijgen van blessures en kan uw herstel langer duren.

Hoelang blijf ik bij mijn account aangemeld voordat ik word afgemeld en me opnieuw moet aanmelden (d.w.z. na hoeveel minuten zonder activiteit, na het sluiten van het programma, enz.)?

Wanneer u zich hebt afgemeld bij uw mymobility-account, uw browser hebt gesloten of gedurende een bepaalde periode een ander venster hebt gebruikt, moet u zich opnieuw aanmelden.

Als u bezig bent met een activiteit en zich niet volledig afmeldt bij uw account of uw browser niet sluit, kan de voortgang verloren gaan. Voltooi eventuele activiteiten voordat u een ander venster gaat gebruiken, zodat uw voortgang niet verloren gaat.

Ik kon mijn oefeningssessies gisteren niet uitvoeren. Waarom kan ik deze vandaag niet zien?

Oefeningsessies zijn niet overdraagbaar tijdens de periode voor of na de ingreep. Zo voorkomt u dat u te veel op één dag doet. Als u te veel op één dag doet, kunt u last krijgen van blessures en kan uw herstel langer duren.

Wat betekent het als ik word ontslagen?

Als u wordt ontslagen, betekent dat dat uw zorgteam heeft besloten dat u niet meer aan het mymobility-programma hoeft mee te doen. U hebt dan geen toegang tot de diensten in mymobility. Neem contact op met uw zorgteam als u van mening bent dat u nog hulp nodig hebt of als u vragen hebt. Bel in geval van nood onmiddellijk naar het nummer voor medische noodgevallen in uw land.

Wat betekent het als ik word ontslagen maar recent meerdere ingrepen onderging en momenteel meerdere zorgplannen volg?

Dit betekent dat het zorgteam van één van uw zorgplannen heeft besloten dat u voor die operatie niet meer aan het mymobility-programma hoeft mee te doen. Ontslag is specifiek voor een zorgplan, dus blijf uw andere ingrepen controleren op taken of berichten van uw zorgteam.

Kan ik opnieuw als patiënt worden opgenomen? Wat betekent dat?

Ja. Als uw zorgteam besluit dat u opnieuw moet worden opgenomen nadat u bent ontslagen, kunt u opnieuw worden opgenomen in het mymobility-programma. Neem contact op met uw zorgteam als u verdere vragen hebt.

Hoe bekijk ik een zorgplan voor een aanvullende operatie?

Er zijn twee manieren om een zorgplan voor een aanvullende ingreep te bekijken. Indien u meer dan één ingreep heeft, krijgt u bij de eerste keer inloggen op de mymobility-app een scherm te zien om uw zorgplan te selecteren. Vanaf hier kunt u kiezen welk zorgplan u wilt bekijken. Indien u zich al binnen een zorgplan bevindt, kunt u op uw startscherm tussen zorgplannen wisselen door de kop met het dakje ernaast te selecteren en een keuze te maken uit een keuzemenu voor zorgplannen.

Wat bekent het belpictogram naast het koptekstmenu van het zorgplan?

Het magenta belpictogram geeft aan dat u onafgemaakte voorlichtings-, beoordelings- of oefentaken hebt voor een zorgplan dat u momenteel niet bekijkt. Om deze taken te bekijken, klikt u op de koptekst van het zorgplan bovenaan het startscherm en selecteert u een ander zorgplan in het keuzemenu voor zorgplannen.

Berichten

Naar wie kan ik berichten sturen?

U kunt alleen naar het gehele zorgteam berichten versturen. Wanneer u een bericht naar uw zorgteam hebt gestuurd, krijgt uw zorgteam een melding. U kunt berichten sturen en lezen via het tabblad ‘Berichten’. Wanneer u een bericht van uw zorgteam beantwoordt, wordt uw bericht naar alle leden van uw zorgteam gestuurd.

Wat is een afwezigheidsverklaring?

Deze melding wordt alleen weergegeven als uw kliniek zijn kantooruren heeft ingesteld op het mymobility-platform. Buiten de kantooruren van de kliniek wordt de afwezigheidsverklaring weergegeven in een banner bovenaan het tabblad Berichten. De mededeling kan door uw zorgteam worden aangepast, bijvoorbeeld door kantooruren aan te kondigen en/of alternatieve manieren te bieden om zorg te zoeken als ze niet op kantoor zijn.

Wat kan ik verwachten bij een afwezigheidsverklaring?

Wanneer er een banner met de afwezigheidsverklaring op het tabblad Berichten staat, kunt u een vertraging in de responstijd van uw zorgteam verwachten totdat zij weer op kantoor zijn.

Kan ik berichten die ik al heb gestuurd nog bekijken?

Ja. Via het gedeelte ‘Berichten’ op de navigatiebalk onder aan het scherm kunt u alle berichten van en naar uw zorgteam bekijken.

Kan ik een foto of een videobericht sturen?

Nee, er kunnen momenteel geen videoberichten en foto’s worden gestuurd via de webapplicatie voor patiënten.

Apple Watch (polshorloge) voor om de pols

Moet ik een Apple Watch kopen en/of gebruiken om te kunnen meedoen aan het mymobility-programma?

Nee. U hoeft geen Apple Watch te kopen of te gebruiken om te kunnen meedoen aan het mymobility-programma.

Wat is het nut van het gebruik van een Apple Watch?

De voordelen van het gebruik van de Apple Watch in combinatie met het mymobility-programma zijn bijvoorbeeld dat u gemakkelijker kunt bijhouden hoeveel treden u hebt beklommen bij het traplopen en hoeveel stappen u hebt gezet. Dit is voor u en uw zorgteam handig tijdens uw herstel. Daarnaast geeft de Apple Watch een melding wanneer er nieuwe taken aan uw mymobility-account zijn toegewezen. Ook kunt u hiermee snel uw statistieken bekijken ter ondersteuning van uw herstel na uw operatie.

Hoe kan het gebruik van een Apple Watch mij helpen tijdens het mymobility-programma?

De Apple Watch kan u als patiënt helpen door waarschuwingen te sturen als taken bijna verlopen en door informatie te verzamelen. Zo heeft het zorgteam toegang tot meer actuele gegevens over u en kan het zorgteam uw zorgplan aanpassen als dat nodig is.

Ik heb problemen met het gebruik van mijn Apple Watch voor het mymobility-programma. Met wie kan ik contact opnemen voor hulp?

Neem contact op met de mymobility-ondersteuning of stuur een e-mail naar support@zbmymobilitysolutions.com.

Neem contact op met uw zorgteam als u verdere vragen hebt over uw zorg in verband met uw lichamelijke conditie, activiteit, pijn, zorgplan (of instructies van uw arts in uw zorgplan) of specifieke oefeningen. Neem telefonisch of via e-mail contact op met de mymobility-ondersteuning als u uw technische problemen niet hebt kunnen oplossen met behulp van de bovenstaande antwoorden op veelgestelde vragen. Geef als u via e-mail contact opneemt een gedetailleerde beschrijving van het probleem dat u hebt en vermeld de eventuele foutmelding. Stuur ook een foto van uw probleem.

Raadpleeg de website van Apple voor instructies voor het maken van een screenshot met uw telefoon. Stuur wanneer u een screenshot of screenshots hebt gemaakt een e-mail naar de mymobility-ondersteuning via het onderstaande e-mailadres. E-mailadres mymobility-ondersteuning: support@zbmymobilitysolutions.com

Deze informatie is bestemd voor patiënten die gebruikmaken van de digitale mymobility®-toepassing (‘app’) van Zimmer Biomet Connected Health. Zimmer Biomet Connected Health is geen zorgverlener. Alleen een gediplomeerde zorgverlener kan bepalen welke behandeling geschikt is voor uw specifieke aandoening. Geschikte activiteiten en beperkingen voor na de operatie variëren per patiënt. Het zorgplan en de instructies in uw mymobility-app zijn gekozen en voorgeschreven door uw arts en alle vragen met betrekking tot uw medische aandoening moeten aan de voorschrijvende arts worden gesteld.

De informatie die via deze toepassing aan u wordt verstrekt, wordt door Zimmer Biomet of aan Zimmer Biomet gelieerde ondernemingen gebruikt in overeenstemming met de geldende wetgeving inzake gegevensbescherming. Raadpleeg het privacybeleid in uw mymobility-app voor meer informatie.

Alle inhoud in deze publicatie is beschermd door auteursrechten, handelsmerken en andere intellectuele-eigendomsrechten, voor zover van toepassing, die het eigendom zijn van of in licentie zijn gegeven aan Zimmer Biomet of aan Zimmer Biomet gelieerde ondernemingen, tenzij anders is vermeld, en mag niet worden geherdistribueerd, gedupliceerd of openbaar worden gemaakt, noch geheel noch gedeeltelijk, zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Zimmer Biomet.

Alle namen die in dit document worden gebruikt, zijn fictief. Geen enkele identificatie van werkelijke patiënten of zorgverleners is opzettelijk of mag hieruit worden afgeleid.

©2021 Zimmer Biomet

Apple, Apple Watch, iPhone, HealthKit, Face ID en Touch ID zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen.

Persona IQ® The Smart Knee®
De objectieve kinematische gegevens die door het CTE met CHIRP-systeem worden gegenereerd, zijn niet bedoeld ter ondersteuning van klinische besluitvorming en er is geen klinisch voordeel aangetoond. Niet alle patiënten komen in aanmerking voor dit product en/of deze operatie. Alleen een medisch deskundige kan de behandeling vaststellen die geschikt is voor uw specifieke aandoening. Geschikte activiteiten en beperkingen na de operatie verschillen per patiënt. Overleg met uw chirurg of vervanging van het gewricht de juiste operatie voor u is en welke risico’s er aan de operatie zijn verbonden, waaronder de risico’s van slijtage van het implantaat, infectie, losraken, breuk of uitval, die elk mogelijk tot een extra chirurgische operatie zouden kunnen leiden. Ga voor een volledige lijst met informatie over voordelen en risico’s en om een zorgverlener bij u in de buurt te vinden naar www.zimmerbiomet.com of bel 1-800-HIP-KNEE. Alle inhoud in deze publicatie is beschermd door auteursrechten, handelsmerken en andere intellectuele-eigendomsrechten, voor zover van toepassing, die eigendom zijn van of gelicentieerd zijn aan Zimmer Biomet of aan Zimmer Biomet gelieerde ondernemingen, tenzij anders vermeld, en mag niet worden geherdistribueerd, gedupliceerd of openbaar worden gemaakt, noch geheel noch gedeeltelijk, zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Zimmer Biomet.
©2023 Zimmer Biomet