Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tai kaipaat lisätietoa mymobility-sovelluksen käytöstä, tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos olet iPhone-käyttäjä, tutustu iPhonen usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos olet Android-käyttäjä, tutustu Androidin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Jos et löydä etsimääsi tietoa näistä tietolähteistä, ota yhteys asiakastukeen. Jos teknikkoja ei ole puheluhetkellä käytettävissä, jätä viesti. Soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Asiakastuki | Maksuttomat numerot

Zimmer Biomet Connected Health
601 5th St. NW Suite 200
Grand Rapids, MI 49504
USA
support@zbmymobilitysolutions.com