Nieuwe patiëntenhandleiding voor de patiënten-webapplicatie

Inschrijving

Inschrijfinstructies ontvangen Nadat u door uw zorgverlener bij het mymobility®-programma bent ingeschreven, ontvangt een reeks sms-berichten. In deze sms-berichten worden instructies gegeven voor het instellen van uw mymobility-account.

Sms-berichten voor accountbeheer zijn nodig om mymobility te kunnen gebruiken. Als u mymobility niet wenst te gebruiken, sms't u STOP om u uit te schrijven. Ga naar patient.zbmymobilitysolutions.com om u in te schrijven bij mymobility.

Account instellen

Account activeren Selecteer op het aanmeldscherm Account activeren. Voer op het volgende scherm uw e-mailadres en geboortedatum in en bevestig de locatie van uw zorgaanbieder. Tik vervolgens op Account activeren. U ontvangt op uw mobiele apparaat een sms-bericht met een bevestigingscode die u moet invoeren om uw identiteit te valideren. Dit is nodig voor uw veiligheid en bescherming.

Akkoord gaan met het privacybeleid en EULA Tijdens het instellen van uw account krijgt u zowel een privacybeleid als een EULA (licentieovereenkomst voor eindgebruikers) te zien. Lees beide documenten en geef uw toestemming door de prompts op het scherm te volgen.

Een gebruikersnaam en wachtwoord instellen U moet een gebruikersnaam en wachtwoord instellen om mymobility te kunnen gebruiken. De betreffende vereisten worden weergegeven zodra u uw gewenste gebruikersnaam en wachtwoord invoert.

Profielinformatie invoeren Op de daaropvolgende schermen wordt u om uw e-mailadres en optioneel uw postcode en profielafbeelding gevraagd.

De mymobility®-app downloaden U kunt de mymobility-app via de Google Play store of de iTunes store downloaden en gebruiken. Zoek naar “zb mymobility” en download de app door op de knop Installeren op de pagina in de store te drukken.

Gebruik

Aanmelden met een nieuw(e) gebruikersnaam en wachtwoord Nadat u een account hebt aangemaakt, kunt u zich bij uw mymobility-account aanmelden met uw nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord elke keer als u de website wilt bezoeken. Selecteer als u de website opent Aanmelden en ga verder naar het volgende scherm waar u uw inloggegevens kunt invoeren.

Dit materiaal is bestemd voor patiënten die de mymobility-app van Zimmer Biomet gebruiken. Zimmer Biomet, als fabrikant van medische hulpmiddelen en verwante diensten, is geen beoefenaar van geneeskunde. U moet al uw vragen die verband houden met uw gezondheid aan uw arts stellen. Neem voor technische vragen met betrekking tot de mymobility-app contact op met de mymobility-ondersteuning. Alle inhoud in deze publicatie is beschermd door auteursrechten, handelsmerken en andere intellectuele-eigendomsrechten, voor zover van toepassing, die eigendom zijn van of gelicentieerd zijn aan Zimmer Biomet of aan Zimmer Biomet gelieerde ondernemingen, tenzij anders vermeld, en mag niet worden geherdistribueerd, gedupliceerd of openbaar worden gemaakt, noch geheel noch gedeeltelijk, zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Zimmer Biomet. ©2021 Zimmer Biomet. Apple en iTunes zijn handelsmerken van Apple, Inc., dat in de VS en andere landen gedeponeerd is. Google Play is een handelsmerk van Google LLC.