Digitaalinen MyMobility-potilassovellus – usein kysytyt kysymykset

Seuraavat usein kysytyt kysymykset auttavat sinua ratkaisemaan ongelmatilanteita, joita saatat kohdata käyttäessäsi mymobility-sovellusta iPhone-laitteellasi. Jos tunnet kipua, pyörrytystä, huimausta tai hengenahdistusta, pyörryt tai koet olosi epämukavaksi sinulle määrättyjen harjoitusten aikana tai harjoitukset tuntuvat liian vaativilta (esim. horjahtelet tai et voi suorittaa harjoitusta ilman kipua), lopeta välittömästi ja ota yhteys lääkäriin. JOS KYSEESSÄ ON HÄTÄTILANNE, SOITA HÄTÄNUMEROON.

Yleistä

Mikä mymobility on?

Lääkäri ja hoitotiimi voivat seurata viestintää ja tehtävien suorittamista. Koska edistymistä voidaan seurata, myös hoitosuunnitelman mukauttaminen on helpompaa. mymobility-ohjelman avulla voidaan valmistautua toimenpiteeseen tai tukea toipumista toimenpiteestä tai tietystä vammasta tai traumasta.

Miten mymobility-ohjelma toimii?

Hoitotiimi valitsee sopivan hoitosuunnitelman, jonka avulla voit paitsi valmistautua toimenpiteeseen myös toipua toimenpiteestä. mymobility voi myös auttaa sinua toipumaan äkillisestä vammasta tai loukkaantumisesta.

Hoitotiimi seuraa sinulle valitun hoitosuunnitelman edistymistä. Hoitotiimi voi antaa sinulle palautetta käyttämällä sovelluksen suojattua viestitoimintoa ja mukauttaa hoitosuunnitelmaa tarvittaessa.

Miten voin ottaa ilmoitukset käyttöön / pois käytöstä puhelimellani?

Voit muuttaa mymobility-sovelluksen ilmoitusasetuksia valitsemalla iPhone-puhelimesta ”Asetukset” ja sitten ”Ilmoitukset”. Selaa sivua alaspäin, kunnes näet mymobility-sovelluksen. Valitse se napauttamalla. Seuraavassa näkymässä voit valita, miten ja milloin saat ilmoituksia sovellukselta.

Kirjautuminen sisään

Täytyykö minun antaa Apple HealthKit -sovellukselle heti oikeus käyttää terveystietoja vai voinko antaa oikeuden myöhemmin? Entä jos en anna Terveys-sovellukselle oikeutta käyttää terveystietoja?

Kyllä, voit antaa terveystietojen käyttöoikeudet Terveys-sovellukselle myöhemminkin. mymobility-sovellus tarvitsee näitä tietoja, jotta se voi raportoida terveystietosi hoitotiimille. Terveystiedot auttavat hoitotiimiä seuraamaan edistymistäsi ennen toimenpidettä ja toipumisvaiheessa. Oikeuksien antaminen ei ole pakollista, mutta terveystietojesi avulla hoitotiimi voi seurata ja tarkkailla aktiivisuuttasi ja tarvittaessa mukauttaa hoitosuunnitelmaa, mikä auttaa sinua toipumaan leikkauksesta.

Miten annan Terveys-sovellukselle oikeuden käyttää tietoja?

Kun olet ladannut mymobility-sovelluksen laitteellesi, aktivoi tilisi noudattamalla annettuja ohjeita. Aktivoinnin loppuvaiheessa – ennen kuin alat käyttää sovellusta – sinua pyydetään antamaan mymobility-sovellukselle oikeus käyttää terveystietojasi. Voit antaa kaikki oikeudet valitsemalla ”Ota käyttöön kaikki kategoriat” tai valita yksitellen oikeudet, jotka haluat antaa mymobility-sovellukselle. Kun oikeudet on valittu, vahvista valintasi napsauttamalla ”Salli”.

Voit itse päättää, annatko Terveys-sovellukselle oikeudet heti vai myöhemmin. Valinnan jälkeen sinut ohjataan takaisin mymobility-sovellukseen. Muistathan, että jos et anna Terveys-sovellukselle oikeutta käyttää terveystietoja, mymobility-potilassovelluksen tilastotietojen (askelmäärän) kohdalla pitäisi näkyä ”Ei sov.” (Ei sovelleta). Tilastotiedot tulevat näkyviin vasta, kun annat Terveys-sovellukselle tarvittavat oikeudet laitteen asetuksissa.

Miten voin antaa Terveys-sovellukselle oikeuden käyttää mymobility-tietoja, jos en antanut käyttöoikeuksia sovelluksen määrityksen yhteydessä?

Voit antaa käyttöoikeudet avaamalla Asetukset-sovelluksen ja valitsemalla listalta ”Tietosuoja”. Valitse sitten ”Terveys”. Tässä valikoissa voit tarkastaa, mille sovelluksille olet antanut oikeuden päivittää tietoja (esim. mymobility). Napsauta ”mymobility”. Napsauta ”mymobility-potilassovellus”. Seuraavassa näkymässä voit antaa kaikki oikeudet valitsemalla”Ota käyttöön kaikki kategoriat” tai valita erikseen tiedot, joiden käyttöoikeuden haluat antaa mymobility-sovellukselle. Suosittelemme ottamaan käyttöön kaikki kategoriat, jotta mymobility-sovelluksessa esitetyt terveystiedot olisivat mahdollisimman tarkkoja ja luotettavia.

En muista käyttäjänimeäni. Miten kirjaudun sisään?

Siirry sovelluksen aloitusnäkymään, napsauta ”Kirjaudu sisään” -linkkiä ja napsauta seuraavan näkymän vasemmassa alakulmassa olevaa ”Käyttäjänimi unohtunut” -linkkiä. Kun seuraava näkymä avautuu, syötä tiliin liitetty matkapuhelinnumero ja syntymäpäivä ja vahvista palveluntarjoajan sijainti. Napauta sitten ”Jatka”. Sinua pyydetään vahvistamaan henkilöllisyytesi tilapäisellä koodilla, jonka lähetämme sinulle tekstiviestinä. Kun olet vahvistanut henkilöllisyytesi, sinut ohjataan takaisin kirjautumisnäkymään. Kun olet vahvistanut henkilöllisyytesi, sinut ohjataan takaisin kirjautumisnäkymään. Näet näkymässä viestin, joka sisältää käyttäjänimesi. Huomaa: Käyttäjänimissä ei käytetä aakkoskoon tunnistusta. Tulevia kirjautumisia voisi helpottaa myös Touch ID- / Face ID -tunnistus, jonka voit ottaa käyttöön iPhonessa.

Mikä on käyttäjänimeni?

Jos et ole varma käyttäjänimestäsi, et välttämättä ole vielä luonut mymobility-tiliäsi. Voit luoda tilin noudattamalla hoitotiimin lähettämissä tekstiviesteissä annettuja ohjeita. Tekstiviestit lähetettiin, kun hoitotiimi ilmoitti sinut mukaan mymobility-ohjelmaan ja loi sinulle profiilin. Huomaa: Käyttäjänimissä ei käytetä aakkoskoon tunnistusta.

Jos olet jo luonut mymobility-tilin mutta olet unohtanut käyttäjänimesi, napsauta näkymän vasemmassa alakulmassa olevaa ”Käyttäjänimi unohtunut” -linkkiä. Kun seuraava näkymä avautuu, syötä tiliin liitetty matkapuhelinnumero ja syntymäpäivä ja vahvista palveluntarjoajan sijainti. Napauta sitten ”Jatka”.

Sinua pyydetään vahvistamaan henkilöllisyytesi tilapäisellä koodilla, jonka lähetämme sinulle tekstiviestinä. Kun olet vahvistanut henkilöllisyytesi, sinut ohjataan takaisin kirjautumisnäkymään. Näet näkymässä viestin, joka sisältää käyttäjänimesi. Kirjaudu sisään viestissä ilmoitetulla käyttäjänimellä. Huomaa: Käyttäjänimissä ei käytetä aakkoskoon tunnistusta. Tulevia kirjautumisia voisi helpottaa myös Touch ID- / Face ID -tunnistus, jonka voit ottaa käyttöön iPhonessa.

Voinko muuttaa käyttäjänimeäni?

Et voi. Käyttäjänimi, jonka valitsit kirjautuessasi sovellukseen ensimmäistä kertaa, pysyy käyttäjänimenäsi myös jatkossa.

Miksi käyttäjänimeni ei toimi?

Jos käyttäjänimesi ei toimi ja olet varma, että käyttäjänimi on kirjoitettu oikein, voit vahvistaa käyttäjänimesi. Avaa sovelluksen kirjautumisnäkymä ja napsauta näkymän vasemmassa alakulmassa olevaa ”Käyttäjänimi unohtunut” -linkkiä.

Kun seuraava näkymä avautuu, syötä tiliin liitetty matkapuhelinnumero ja syntymäpäivä ja vahvista palveluntarjoajan sijainti. Napauta sitten ”Jatka”. Sinua pyydetään vahvistamaan henkilöllisyytesi tilapäisellä koodilla, jonka lähetämme sinulle tekstiviestinä. Kun olet vahvistanut henkilöllisyytesi, sinut ohjataan kirjautumisnäkymään Näet näkymässä viestin, joka sisältää käyttäjänimesi. Huomaa: Käyttäjänimissä ei käytetä aakkoskoon tunnistusta. Tulevia kirjautumisia voisi helpottaa myös Touch ID- / Face ID -tunnistus, jonka voit ottaa käyttöön iPhonessa. Jos olet varma, ettei sinulle lähetetty käyttäjänimi ole se, ota yhteys mymobility-tukeen joko soittamalla numeroon tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@zbmymobilitysolutions.com.

Unohdin salasanani. Miten se palautetaan?

Avaa mymobility-sovelluksen kirjautumisnäkymä ja napsauta näkymän oikeassa alakulmassa olevaa ”Salasana unohtunut” -linkkiä.

Kun seuraava näkymä avautuu, syötä tiliin liitetty käyttäjänimi ja syntymäpäivä ja vahvista palveluntarjoajan sijainti. Napauta sitten ”Jatka”. Sinua pyydetään vahvistamaan henkilöllisyytesi tilapäisellä koodilla, jonka lähetämme sinulle tekstiviestinä. Kun olet vahvistanut henkilöllisyytesi, sinut ohjataan seuraavaan näkymään, jossa voit palauttaa salasanasi. Palaa kirjautumisnäkymään ja kirjaudu sisään käyttäjänimelläsi ja tilapäisellä salasanalla.

Palveluntarjoajan turvallisuusasetuksista riippuen kaikki salasanat ovat JOKO nelinumeroisia pääsykoodeja TAI aakkoskoon tunnistavia, kaikki salasanat ovat JOKO nelinumeroisia pääsykoodeja TAI aakkoskoon tunnistavia, vähintään 8 merkkiä sisältäviä salasanoja, joissa on vähintään yksi iso kirjain ja yksi pieni kirjain, yksi numero ja yksi erikoismerkki. Sallittuja erikoismerkkejä ovat: !@#$%()_-?/.,:’ <space>. Huomaa: Jos haluat nähdä kirjoittamasi salasanan, napsauta ”silmäkuvaketta” (salasanakentän oikealla puolella). Salasanakenttään kirjoittamasi merkit näytetään tilapäisesti.

Sovellus ilmoittaa, kun pysyvä salasana on hyväksytty ja vaihdettu. Voit halutessasi kirjoittaa salasanan ylös ja laittaa sen talteen turvalliseen paikkaan myöhempää käyttöä varten. Muistathan, että salasanat ovat aakkoskoon tunnistavia. Tulevia kirjautumisia voisi helpottaa myös Touch ID- / Face ID -tunnistus, jonka voit ottaa käyttöön iPhonessa.

Miten vaihdan salasanani?

Jos haluat vaihtaa salasanan, varmista, että olet kirjautuneena sovellukseen. Napsauta alhaalla olevan valikkopalkin oikealla puolella olevaa ”Asetukset”-kuvaketta.

Napsauta sitten ”Vaihda salasana” -valikkokohtaa. Seuraavassa näkymässä sinun täytyy syöttää vanha salasanasi ja sitten uusi pysyvä salasanasi. Muista:kaikki salasanat ovat JOKO nelinumeroisia pääsykoodeja TAI aakkoskoon tunnistavia, vähintään 8 merkkiä sisältäviä salasanoja, joissa on vähintään yksi iso kirjain ja yksi pieni kirjain.

On suositeltavaa kirjoittaa salasana muistiin ja säilyttää sitä turvallisessa paikassa. Huomaa: Uuden salasanan täytyy olla ainutkertainen, eikä salasana saa olla mikään edeltävistä 10 salasanasta. Tulevia kirjautumisia helpottaa myös Touch ID- / Face ID -tunnistus, jonka voit ottaa käyttöön iPhonessa.

En saanut tekstiviestiä, vaikka napsautin ”Salasana unohtunut” -linkkiä. Miten minun pitäisi toimia?

Jos olet varma, että (1) syötit sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi oikein ja (2) olet tarkastanut saapuneet tekstiviestit uudemman kerran, ota yhteys mymobility-tukeen soittamalla +1 (844) 799-8208 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@zbmymobilitysolutions.com. Jos epäilet, että syöttämäsi sähköpostiosoite tai puhelinnumero oli virheellinen, toista ”Salasana unohtunut” -vaiheet uudelleen.

Miksi salasanani ei toimi?

Jos salasanasi ei toimi ja olet varma, että salasana on kirjoitettu oikein, voit vaihtaa salasanasi. Valitse kirjautumisnäkymässä ”Salasana unohtunut” -linkki.

Muista: Palveluntarjoajan turvallisuusasetuksista riippuen kaikki salasanat ovat JOKO nelinumeroisia pääsykoodeja TAI aakkoskoon tunnistavia, vähintään 8 merkkiä sisältäviä salasanoja, joissa on vähintään yksi iso kirjain ja yksi pieni kirjain, yksi numero ja yksi erikoismerkki. Sallittuja erikoismerkkejä ovat: !@#$%()_-?/.,:’ <space>. Sovellus ilmoittaa, kun pysyvä salasana on hyväksytty ja vaihdettu.

On suositeltavaa kirjoittaa salasana muistiin ja säilyttää sitä turvallisessa paikassa. Huomaa: Uuden salasanan täytyy olla ainutkertainen, eikä salasana saa olla mikään edeltävistä 10 salasanasta. Tulevia kirjautumisia voisi helpottaa myös Touch ID- / Face ID -tunnistus, jonka voit ottaa käyttöön iPhonessa.

Syötin kirjautumistietoni oikein, mutta en siltikään pääse kirjautumaan sisään. Mitä voisin tehdä? Keneltä voisin pyytää apua?

Muutama vinkki voisi vielä auttaa. Jos olet jo kokeillut ”Käyttäjänimi unohtunut”- ja ”Salasana unohtunut” -linkkejä, mutta kirjautuminen ei edelleenkään onnistu, tarkasta internetyhteys. Jotta voit käyttää mymobility-potilassovellusta, laitteesi täytyy olla yhdistettynä langattomaan Wi-Fi-verkkoon tai mobiiliverkkoon (esim. LTE, 4G). Voit tarkastaa Wi-Fi- tai internetyhteyden asetukset puhelimellasi: Valitse iPhonessa ”Asetukset” ja napsauta sitten ”Wi-Fi”. Tarkasta avautuvasta näkymästä, onko laitteesi yhdistetty langattomaan Wi-Fi-verkkoon, tai napsauta verkkoa, jota haluaisit käyttää.

Jos kirjautuminen sovellukseen ei vieläkään onnistu, ota yhteys mymobility-tukeen soittamalla numeroon  tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@zbmymobilitysolutions.com.

Saan virheilmoituksen, jonka mukaan kieltäni ei tueta. Miten minun pitäisi toimia?

Tämä tarkoittaa, ettei mymobility-potilassovellusta sillä hetkellä tueta kielellä, jonka olet valinnut iPhonesi kieleksi. Jos päätät vaihtaa sovelluksen kielen kirjautumisnäkymästä tai asetussivulta, mymobility ohjaa sinut aina iPhonen asetuksiin. Asetuksissa voit valita mymobility-sovelluksessa tuetun kielen, jota myös palveluntarjoajasi tukee. Sovelluksen antamassa virheilmoituksessa kerrotaan, mitä kieliä kliinikkosi tukee. Jos kieliä ei ole valittavissa, toimi seuraavasti:

1. Avaa Asetukset-sovellus
  2. Napauta Yleiset
  3. Napauta Kieli ja alue
  4. Napauta Muut kielet
  5. Valitse kieli
  6. Avaa mymobility-sovellus uudelleen. Sovelluksen virheilmoitus ohjaa sinut mymobility-kieliasetuksiin.

Vianmääritys

En saa otettua valokuvia tai kuvattua videoita sovelluksen ”Viestit”-osiossa.

Et välttämättä ole antanut mymobility-sovellukselle oikeutta käyttää kameraa. Jos et ole varma asiasta, siirry iPhonen asetuksiin, selaa sovelluksiin ja valitse mymobility-sovellus. Seuraavassa näkymässä tarkasta ”Kamera”-kohdasta, että valintakytkin on oikealla ja väriltään vihreä, mikä tarkoittaa, että asetus on käytössä.

Jos olet varma, että olet antanut sovellukselle käyttöoikeudet mutta ongelmat jatkuvat edelleen, sammuta sovellus ja käynnistä se uudelleen. Jos sekään ei auta, ota yhteys mymobility-tukeen joko soittamalla +1 (844) 799-8208 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@zbmymobilitysolutions.com.

En pääse tililleni.

Jos yrität kirjautua sisään ja saat jatkuvasti ilmoituksen siitä, että salasana tai käyttäjänimi on virheellinen, napsauta ”Käyttäjänimi unohtunut”- tai ”Salasana unohtunut” -linkkiä. Jos kirjautuminen tilille epäonnistuu 10 kertaa, tilisi lukitaan. Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa on viesti ”Tilisi on lukittu 10 epäonnistuneen kirjautumisyrityksen takia. Lukitus avataan automaattisesti yhden tunnin kuluttua. Jos kirjautuminen ei onnistu senkään jälkeen, ota yhteys mymobility-tukeen joko soittamalla +1 (844) 799-8208 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@zbmymobilitysolutions.com.

Ääni ei toimi. Mitä voisin tehdä?

Varmista puhelimesi vasemmassa sivussa olevan painikkeen avulla, että puhelimesi äänet ovat käytössä. Voit myös säätää äänenvoimakkuutta suuremmaksi tai pienemmäksi painamalla puhelimen vasemman sivun yläosassa olevia äänenvoimakkuuden säätöpainikkeita. Voit tarkastaa ääniasetukset myös avaamalla iPhonen ”Asetukset”-valikon ja valitsemalla ”Äänet ja tuntopalaute” -valikkokohdan. Tässä valikkokohdassa voit muuttaa puhelimen äänenvoimakkuutta suuremmaksi tai pienemmäksi.

Poistin vahingossa mymobility-potilassovelluksen, eikä sitä enää löydy puhelimestani. Miten minun pitäisi toimia? Ovatko kaikki suoritukseni kadonneet pysyvästi?

Ei, suorituksesi eivät ole kadonneet. Lataa mymobility-potilassovellus uudelleen puhelimeesi ja kirjaudu sisään. Kun kirjaudut sisään, kaikkien aiemmin kirjattujen tietojen pitäisi olla näkyvissä sovelluksessa. Jos sinulla on kysyttävää sovelluksen sisältämistä tiedoista, ota yhteys hoitotiimiisi. Jos sovelluksen lataaminen uudelleen ei onnistu, ota yhteys mymobility-tukeen joko soittamalla +1 (844) 799-8208 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@zbmymobilitysolutions.com.

mymobility-potilassovellus sulkeutui itsestään. Miksi näin tapahtui ja miten minun täytyy toimia?

Jos näin käy, varmista, että puhelimesi akku ei ole tyhjentynyt. Jos akkuvarausta on jäljellä, sovellus on saattanut kaatua. Jos et saanut tehtävää valmiiksi ennen sovelluksen kaatumista, tallentamattomat tiedot on ehkä menetetty. Avaa sovellus uudelleen ja tarkasta, täytyykö sinun aloittaa sinulle määrättyjä osioita uudelleen vai voitko jatkaa siitä, mihin jäit sovelluksen kaatuessa. Jos olit juuri tekemässä harjoitusta etkä vielä ehtinyt kirjata toistoja tai minuutteja, harjoitusta ei ole tallennettu. Älä ohita harjoitusta vaan avaa se uudelleen ja kirjaa ylös harjoituksen aikana tekemäsi toistot/minuutit. Huomaa: Kaikkien tehdyksi merkittyjen harjoitusten ja niihin kirjattujen toistojen/minuuttien pitäisi olla tallennettuna sovelluksessa. Varmista, että suoritat harjoitusohjelman loputkin harjoitukset.

mymobility-näkymä on jumissa. Miten minun pitäisi toimia?

Paras ratkaisu on sulkea sovellus kokonaan (samaan tapaan kuin sulkisit muutkin käynnissä olevat sovellukset puhelimellasi) ja avata sovellus sitten uudelleen. Napsauta tämän jälkeen ”Asetukset”-kuvaketta (alhaalla olevan valikkopalkin oikealla puolella) ja napsauta sitten ”Kirjaudu ulos”. Sovellus kysyy, haluatko varmasti kirjautua ulos. Kun napsautat ”Kyllä”, sinut kirjataan ulos sovelluksesta. Jos sovellus ei vieläkään toimi kunnolla, odota 15 minuuttia ja yritä sitten kirjautua uudelleen sisään. Jos ongelmat jatkuvat, ota yhteys mymobility-tukeen joko soittamalla +1 (844) 799-8208 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@zbmymobilitysolutions.com

Avaaminen ja käyttö

Tehtävälistani on tyhjä. Mitä se tarkoittaa?

Jos tehtävälistasi on tyhjä, kun kirjaudut sisään, olet jo suorittanut kaikki kyseiselle päivälle osoitetut tehtävät tai päivälle ei ole osoitettu mitään tehtäviä. Hyvää työtä! Jos haluat, voit käydä läpi aiemmin suoritettuja koulutusosioita. Voit myös kirjautua ulos sovelluksesta loppupäivän ajaksi. Muista kirjautua uudelleen sisään seuraavana päivänä ja tarkastaa, mitä tehtäviä ja aktiviteetteja on luvassa seuraavaksi.

Jos tehtävälistalla pitäisi olla tehtäviä (esim. koulutusosioita tai harjoituksia), mutta lista on tyhjä, lähetä hoitotiimillesi viesti sovelluksen ”Viestit”-osiossa ja varmista, ettei kyseessä ole virhe.

Miten saan suljettua sovelluksen, kun sovellus on koko näytön tilassa?

Sovelluksen pitäisi sulkeutua, kun painat iPhonen alaosassa olevaa Koti-painiketta. Voit avata sovelluksen uudelleen kaksoisnapsauttamalla Koti-painiketta ja valitsemalla sovelluksen tai valitsemalla sovelluskuvakkeen puhelimen näytöltä. Jos puhelimesi on iPhone X tai sitä uudempi malli, sulje sovellus pyyhkäisemällä ylös näytön alareunasta.

Jos haluat vain kirjautua ulos sovelluksesta, napsauta alhaalla olevan valikkopalkin oikealla puolella olevaa ”Asetukset”-kuvaketta ja valitse ”Kirjaudu ulos”. Sovellus kysyy, haluatko varmasti kirjautua ulos. Jos napsautat ”Kyllä”, sinut kirjataan ulos sovelluksesta.

Voinko muuttaa ääniasetuksia sovelluksessa?

Et voi. Voit muuttaa ainoastaan iPhonen ääniasetuksia.

Voinko muuttaa toistetun äänen nopeutta harjoitusvideoissa?

Et voi. Voit kuitenkin keskeyttää videon toiston tai aloittaa videon alusta painamalla kelauspainiketta. Lisäksi voit toistaa videota peräkkäin useita kertoja. Harjoitusvideota toistetaan, kunnes pysäytät toiston Keskeytä-painikkeella.

Kun video päättyy, voit aloittaa toiston painamalla Toista-painiketta.

Miten toimin, jos merkitsin tehtävän (esim. koulutus, harjoitus) vahingossa tehdyksi, vaikka en vielä saanut sitä valmiiksi?

• Jos kyseessä oli koulutusosio, se on aina käytettävissä Koulutus-kirjastossa. Jos et vielä ole saanut koulutusosiota valmiiksi, voit palata osion pariin napsauttamalla alhaalla olevan valikkopalkin keskellä olevaa ”Koulutus”-kuvaketta.
  • Jos kyseessä oli arviointi, etkä vielä napsauttanut lopussa olevaa ”Lähetä”-painiketta, kyselyn tai arvioinnin pitäisi edelleen näkyä keskeneräisenä tehtävänä aloitussivulla.
  • Jos kyseessä oli harjoitusohjelma, etkä vielä merkinnyt harjoitusohjelmaa suoritetuksi, harjoitusohjelman pitäisi edelleen näkyä keskeneräisenä, ja voit tarkastella kaikkia siihen kuuluvia harjoituksia. Jos ohitit vahingossa harjoituksen harjoitusohjelmassa, jonka merkitsit valmiiksi, et voi enää suorittaa ohitettua harjoitusta. Lähetä tässä tapauksessa viesti hoitotiimillesi ja kerro, mitä tapahtui.

Poistuin tehtävästä liian aikaisin tai haluaisin käydä jonkin tehtävän uudelleen läpi. Miten se onnistuu?

Jos et vielä merkinnyt tehtävää valmiiksi, sen pitäisi olla edelleen näkyvissä ”Tehtävälistalla”. Jos kyseessä on koulutusosio, jonka haluaisit käydä uudelleen läpi, napsauta ”Koulutus”-kuvaketta alhaalla olevassa valikkopalkissa. Avautuvassa näkymässä voit tarkastella kaikkia sinulle määrättyjä koulutusosioita. Valitse osio, jonka haluat käydä uudelleen läpi.

Jos kyseessä oli harjoitusohjelma, jota et vielä merkinnyt valmiiksi, sen pitäisi olla edelleen näkyvissä tehtävälistalla. Muistathan, että voit suorittaa harjoitusohjelman vain sinä päivänä, jolle se on määrätty. mymobility-sovellukseen syötetty toisto- tai minuuttimäärä saa olla enintään sinulle määrätty määrä. Tarkoituksena on varmistaa, ettet rasita itseäsi liikaa. Liika rasitus voi aiheuttaa vahinkoa ja hidastaa toipumista.

Onko olemassa jokin lista asioista, jotka kannattaa pitää mielessä, kun teen tietyn harjoituksen?

Ei tällä hetkellä. Jos sinulla on kysyttävää harjoitusohjelmasta, ota yhteys hoitotiimiisi sovelluksen ”Viestit”-osion avulla.

Aloitin harjoitusohjelman, mutta sitten sovellus sulkeutui itsestään. Miten pääsen takaisin kohtaan, johon jäin?

Avaa sovellus ja aloita sinulle osoitettu harjoitusohjelma uudelleen. On mahdollista, ettei kaikkia aiempia suorituksiasi ole tallennettu. Siksi sinun täytyy ehkä aloittaa harjoitusohjelma alusta. Voit kuitenkin jättää väliin harjoitukset, jotka olet jo suorittanut. Muista ilmoittaa tapahtuneesta hoitotiimille. Voit lähettää hoitotiimille viestin sovelluksen ”Viestit”-osiossa. Varmista myös, että kirjaat ylös jokaisessa harjoituksessa tekemäsi toistot – erityisesti silloin, kun jätät väliin harjoituksen, jonka olet jo suorittanut.

Mitä aloitusnäkymässä olevat edistymisympyrät tarkoittavat?

Aloitussivulla on kolme edistymisympyrää –Koulutus, Arvioinnit ja Harjoitukset – jotka kuvaavat aktiivisuustilastojasi. Jos napsautat ympyrän yläpuolella olevaa nuolikuvaketta, näkyviin tulee tietoruutu, jossa kerrotaan, mitä kyseinen ympyrä kuvaa ja miten prosenttiosuus lasketaan.

En ole varma minulle määrätystä tehtävästä tai minulla on muuta kysyttävää hoitotiimiltäni. Miten voin lähettää viestin hoitotiimilleni?

Kun viesti on lähetetty hoitotiimillesi, viesti näkyy viestiketjussa. Voit lähettää milloin tahansa viestin napsauttamalla valikkopalkin alaosassa olevaa ”Viestit”-kuvaketta. Sovellus avaa ”Viestit”-näkymän, jonka alaosassa on ”Syötä viesti” -kenttä. Kirjoita viestisi tähän kenttään.

Viestit toimivat samaan tapaan kuin puhelimen tekstiviestit. Kun viesti on kirjoitettu, lähetä se hoitotiimillesi napsauttamalla viestikentän oikealla puolella olevaa purppuranväristä nuolta. Voit lähettää sovelluksen avulla myös valokuvan tai videon napsauttamalla viestikentän vasemmalla puolella olevaa kamerakuvaketta.

Kun olet saanut viestin kirjoitettua, varmista, että napsautat oikeassa alakulmassa olevaa ”Lähetä”-painiketta. Kun viesti on lähetetty hoitotiimillesi, viesti näkyy viestiketjussa.

Mistä tiedän, ketkä kuuluvat hoitotiimiini?

Jos haluat tarkastaa, ketkä kuuluvat hoitotiimiisi, napsauta alhaalla olevan valikkopalkin ”Viestit”-kuvaketta. Napsauta ”Viestit”-näkymän oikeassa yläkulmassa olevaa Ihmiset-kuvaketta. Näkyviin tulee luettelo hoitotiimisi jäsenistä.

Miksi kliinikkoani ei näy hoitotiimissäni viestiosiossa?

Jos kliinikkoasi ei löydy luettelosta, tämä saattaa johtua siitä, että olet käynyt läpi useita toimenpiteitä. Jos haluat tarkastella toisen toimenpiteen hoitotiimiä, siirry aloitussivulle ja napauta otsikkoa, jonka vieressä on osoitin, nähdäksesi hoitosuunnitelmavalikon. Valikosta voit valita hoitosuunnitelman sitten kohdassa ”Mistä tiedän, ketkä kuuluvat hoitotiimiini?”.

Miksi minua pyydetään täyttämään kyselyitä?

Sinua pyydetään suorittamaan arviointeja toipumisesi aikana. Toimittamasi tiedot kertovat edistymisestäsi. Ne auttavat hoitotiimiäsi arvioimaan toipumistasi ja vertaamaan leikkausta edeltäviä ja leikkauksen jälkeisiä tuloksiasi kyselyn vastaaviin vertailuarvoihin edistymisesi arvioimiseksi.

Miksi minulta kysytään terveyteen liittyviä taustatietoja?

Sinua voidaan antamaan terveyteen liittyviä taustatietojasi kyselyssä, joka täytetään joko ennen leikkausta tai leikkauksen jälkeen. Vastauksesi auttavat laatimaan analyyttisia malleja, jotka parantavat mymobility-potilaskokemusta ja auttavat hoitotiimiä arvioimaan, mikä hoito sopisi sinulle parhaiten.  Hoitotiimisi valitsee, käytetäänkö kyselyä.

Miksi minua pyydetään arvioimaan kipua ja/tai antamaan tietoa lääkkeiden käytöstä?

Sinua saatetaan milloin tahansa hoitojakson aikana pyytää arvioimaan kipua ja antamaan tietoa lääkkeiden käytöstä. Kannustamme sinua vastaamaan näihin kyselyihin. Niiden avulla hoitotiimisi saa ajantasaista tietoa voinnistasi ja siitä, kuinka paljon lääkkeitä otat. Vastauksesi otetaan huomioon muissa tilastotiedoissa, jotka kertovat edistymisestäsi. Kaikki nämä tiedot auttavat varmistamaan, että matkasi kohti toipumista etenee sujuvasti.  Hoitotiimisi päättää, käytetäänkö kipu- ja kipulääkekyselyitä ja kuinka usein kyselyitä lähetetään.

Miksi minulle näytetään Apple Watchin käyttötilastoja?

Aloitussivulla saattaa olla näkyvissä Watchin käyttötilastoja, jos olet yhdistänyt Apple Watchin mymobility-sovellukseen ja antanut Apple HealthKit -sovellukselle luvan jakaa tilastotietoja mymobility-sovelluksen kanssa. Voit tutustua Watch-käyttötilastoihin tarkemmin napauttamalla tätä osiota. Apple Watch välittää arvokasta tietoa hoitotiimille. Siksi Watchia kannattaa käyttää vähintään 8 tuntia päivässä vähintään 4 päivänä viikossa. Mitä enemmän käytät älykelloasi, sitä paremmin hoitotiimisi voi seurata hoidon edistymistä. Jos käytät Apple Watchia mutta et näe sovelluksessa tätä osiota, kirurgisi ei välttämättä ole ottanut käyttöön tätä ominaisuutta.

Voinko soittaa videopuheluja hoitotiimini kanssa?

Hoitotiimisi käyttämistä ominaisuuksista riippuen videotapaaminen hoitotiimisi kanssa voi olla mahdollista. Et voi. Voit kuitenkin tallentaa sovelluksen viestitoiminnon avulla videoviestin ja lähettää sen hoitotiimillesi.

En näe tietoja Persona IQ® -tilastokortissani. Miksi?

Ennen leikkausta tietoja ei näy missään valikkopalkin ”Tilastot”-osiossa saatavilla olevassa tilastokortissa. Jos tietoja ei näy leikkauksen jälkeen, tarkista, onko tukiasemasi määritetty ja yhdistetty oikein. Jos et ole varma, onko tukiasemasi yhdistetty, tai määrityksessä on ongelmia, ota yhteys mymobility-tukeen tai lähetä sähköpostia osoitteeseen support@zbmymobilitysolutions.com.

Sain harjoitusohjelmani suoritettua. Miksi en saa syötettyä suoritettujen toistojen tai minuuttien määrää?

Jos et saa lisättyä suoritettujen toistojen tai minuuttien määrää, olet ehkä suorittanut toistoja/minuutteja enemmän kuin sinulle on määrätty. mymobility-sovellukseen syötetty toisto- tai minuuttimäärä saa olla enintään sinulle määrätty määrä. Tarkoituksena on varmistaa, ettet rasita itseäsi liikaa. Liika rasitus voi aiheuttaa vahinkoa ja hidastaa toipumista.

Kuinka pitkään pysyn kirjautuneena sovellukseen ennen kuin minut kirjataan ulos ja minun täytyy kirjautua sisään uudelleen (jos en käytä puhelinta / suljen ohjelman / lukitsen puhelimen jne.)?

Jos poistut sovelluksesta (eli suljet sovelluksen kokonaan tai poistut sovelluksesta pyyhkäisemällä ylös), sinun täytyy kirjautua sisään uudelleen. Sinut kirjataan ulos sovelluksesta, jos et käytä sitä 15 minuuttiin lukitessasi puhelimen, pienentäessäsi sovelluksen tehdäksesi puhelimella jotain muuta tai jättäessäsi sovelluksen auki tekemättä mitään.

Muistathan, että jos olet suorittamassa tehtävää, mutta et itse sulje sovellusta, suorituksesi tietoja ei välttämättä tallenneta. Ennen kuin poistut sovelluksesta, varmista, ettei tehtäviä ole kesken. Jos tehtävä on kesken, edistymisesi voi jäädä kirjaamatta.

Eiliset harjoitusohjelmat jäivät minulta väliin. Miksi en näe niitä tänään?

Harjoitusohjelmat eivät siirry päivältä toiselle toimenpidettä edeltävissä tai toimenpiteen jälkeisissä vaiheissa. Tarkoituksena on varmistaa, ettet rasita itseäsi liikaa yhden päivän aikana. Liika rasitus voi aiheuttaa vahinkoa ja hidastaa toipumista.

Minut on jätetty pois ohjelmasta. Mitä se tarkoittaa?

Pois jättäminen tarkoittaa, että hoitotiimisi mukaan sinun ei enää tarvitse osallistua mymobility-ohjelmaan. Et enää pääse käyttämään mymobility-sovelluksen toimintoja. Jos tarvitset edelleen apua tai sinulla on kysyttävää, ota yhteys hoitotiimiisi. Kuten aina: jos kyseessä on hätätilanne, soita hätänumeroon.

Minut on jätetty pois ohjelmasta, mutta olen hiljattain käynyt läpi useamman kuin yhden toimenpiteen ja noudatan nyt useita hoitosuunnitelmia. Mitä se tarkoittaa?

Tämä tarkoittaa, että yhden hoitosuunnitelmasi hoitotiimin mukaan sinun ei enää tarvitse osallistua mymobility-ohjelmaan kyseisen toimenpiteen osalta. Poisjättö koskee tiettyä hoitosuunnitelmaa, joten jatka muiden toimenpiteidesi seuraamista tehtävien tai hoitotiimisi jättämien viestien varalta.

Voidaanko minut ottaa uudelleen mukaan potilaana? Mitä se tarkoittaa?

Kyllä. Sinut voidaan ottaa uudelleen mukaan mymobility-ohjelmaan, vaikka sinut olisi aiemmin jätetty pois ohjelmasta. Päätöksen tekee hoitotiimi.

Kuinka näen lisätoimenpiteen hoitosuunnitelman?

Lisätoimenpiteen hoitosuunnitelmaa voidaan tarkastella kahdella tavalla. Jos sinulla on useampi kuin yksi toimenpide, näet hoitosuunnitelman valintanäytön, kun kirjaudut mymobility-potilassovellukseen ensimmäisen kerran. Täältä voit valita tarkasteltavan hoitosuunnitelman. Jos olet jo hoitosuunnitelmassa, voit siirtyä hoitosuunnitelmasta toiseen aloitusnäkymässä valitsemalla otsikon, jonka vieressä on osoitin, ja valitsemalla valikosta hoitosuunnitelman.

Mitä kellokuvake hoitosuunnitelman otsikkovalikon vieressä tarkoittaa?

Purppuranvärinen kellokuvake kertoo, että sinulla on keskeneräisiä koulutuksia, arviointeja tai harjoitustehtäviä hoitosuunnitelmassa, jota et sillä hetkellä tarkastele. Nähdäksesi kyseiset tehtävät napsauta hoitosuunnitelman otsikkoa aloitusnäkymän yläreunasta ja valitse hoitosuunnitelmavalikosta toinen hoitosuunnitelma.

Viestit

Kenelle voin lähettää viestejä?

Voit lähettää viestejä vain koko hoitotiimillesi. Kun lähetät hoitotiimille viestin, kaikki tiimin jäsenet saavat ilmoituksen odottavasta viestistä. Voit lähettää viestejä ja lukea saapuneet viestit ”Viestit”-välilehdellä. Jos vastaat hoitotiimin lähettämään viestiin, vastauksesi lähetetään hoitotiimin kaikille jäsenille.

Mikä on poissaoloilmoitus?

Tämä ilmoitus näytetään vain, jos klinikkasi on asettanut vastaanottoaikansa mymobility-alustalla. Poissaoloilmoitus näytetään Viestit-välilehden yläreunassa olevassa palkissa klinikan vastaanottoaikojen ulkopuolella. Hoitotiimi voi mukauttaa ilmoitusta. Tiimi voi esimerkiksi ilmoittaa vastaanottoajoistaan ja/tai kertoa vaihtoehtoisista tavoista hakeutua hoitoon tiimin poissaolon aikana.

Mitä voin odottaa, jos näen poissaoloilmoituksen?

Kun Viestit-välilehdessä näkyy poissaolosta kertova palkki, hoitotiimin vastaus viivästyy siihen saakka, että tiimi palaa töihin.

Voinko lukea aiemmin lähetettyjä viestejä?

Kyllä voit. Kun napsautat alhaalla olevan valikkopalkin ”Viestit”-kuvaketta, näkyviin tulee viestinäkymä, joka sisältää kaikki viestit, jotka on lähetetty tai vastaanotettu sinun ja hoitotiimin välillä.

Voinko lähettää valokuvan tai videoviestin?

Kyllä voit. Kun olet kirjautuneena sovellukseen, napsauta alhaalla olevan valikkopalkin ”Viestit”-kuvaketta. Voit lähettää valokuvan tai videon napsauttamalla kamerakuvaketta.

Seuraavassa näkymässä voit valita, haluatko lähettää valokuvan vai videon. Kun lisäät valokuvan tai videon ensimmäisen kerran, sovellus pyytää sinua antamaan mymobility-sovellukselle oikeuden käyttää kameraa ja mikrofonia. Valitse ”Kyllä”. Tämän jälkeen voit ottaa valokuvan tai tallentaa videon.

Jos haluat ottaa valokuvan, napauta sanaa ”Valokuva”. Kun sana näkyy sinisellä korostettuna, voit ottaa valokuvan. Voit ottaa valokuvan edessäsi olevasta asiasta tai vaihtaa etukameraan ja ottaa valokuvan itsestäsi napsauttamalla ”Vaihda”-painiketta.

Jos haluat kuvata videon, napauta sanaa ”Video”. Kun sana näkyy sinisellä korostettuna, voit kuvata videon. Voit kuvata videon edessäsi olevasta asiasta tai vaihtaa etukameraan ja kuvata videon itsestäsi napsauttamalla ”Vaihda”-painiketta. Muistathan, että videon kesto saa olla enintään 90 sekuntia.

Kun valokuva on otettu tai video on kuvattu, voit vielä ottaa uuden valokuvan / kuvata uuden videon tai napsauttaa oikeassa yläkulmassa olevaa ”Tehty”-painiketta. Jos et haluakaan käyttää valokuvaa tai videota, napsauta ”Ota uudelleen” -painiketta ja valitse seuraavassa näkymässä ”Peruuta”.

Jos olet tyytyväinen valokuvaan tai videoon ja se on valmis lähettäväksi, liitä valokuva/video viestiisi valitsemalla ”Tehty” oikeassa yläkulmassa. Voit edelleen poistaa valokuvan/videon tai ottaa uuden valokuvan tai kuvata uuden videon napsauttamalla valokuvan/videon oikeassa yläkulmassa näkyvää rastia (”x”). Rasti on näkyvissä, kunnes lähetät viestin hoitotiimillesi.

Apple Watch – puettava rannelaite

Pitääkö minun ostaa Apple Watch ja/tai käyttää Apple Watchia, jotta voin osallistua mymobility-ohjelmaan?

Ei. Voit osallistua mymobility-ohjelmaan, vaikka et ostaisi tai edes käyttäisi Apple Watchia.

Miksi Apple Watchia käytetään?

Apple Watch helpottaa esimerkiksi askelmäärien ja kuljettujen portaiden määrän seuraamista. Nämä tiedot auttavat sinua ja hoitotiimiäsi matkallasi kohti toipumista. Apple Watch helpottaa esimerkiksi askelmäärien ja kuljettujen portaiden määrän seuraamista. Nämä tiedot auttavat sinua ja kirurgia matkallasi kohti toipumista. Lisäksi Apple Watch ilmoittaa, kun sovelluksessa on uutta sisältöä tai uusia tehtäviä. Sen avulla voit myös kätevästi seurata tilastoja, jotka kertovat, miten olet toipumassa leikkauksesta.

Mitä hyötyä Apple Watchista on mymobility-ohjelmassa?

Apple Watch on hyvä apuväline potilaille, sillä se antaa ilmoituksia odottavista tehtävistä ja kerää tietoa. Kerättyjen tietojen ansiosta hoitotiimi saa ajantasaista tietoa edistymisestäsi ja voi tarvittaessa mukauttaa hoitosuunnitelmaa.

Apple Watchin käyttö mymobility-ohjelmassa tuottaa ongelmia. Keneltä voisin pyytää apua?

Ota yhteys mymobility-tukeen tai kirjoita sähköpostia osoitteeseen support@zbmymobilitysolutions.com.

Telehealth-videokäynti

Mikä on Telehealth-videokäynti?

mymobility-sovelluksen kautta suoritettavien Telehealth-videokäyntien avulla potilaille voidaan tarjota kätevää ja helposti saatavilla olevaa kliinistä hoitoa.

Miten saan palvelun käyttööni?

Palvelua ei tarvitse ottaa erikseen käyttöön. Voit kysyä hoitotiimiltäsi, onko palvelu käytettävissä mymobility-alustan kautta.

Voinko käyttää palvelua mymobility-käyttäjänimellä ja -salasanalla?

Kyllä, videokäynnit järjestetään mymobility-mobiilisovelluksessa. Siksi sinun ei tarvitse luoda uutta käyttäjänimeä tai salasanaa.

Joudunko maksamaan videokäyntipalvelun käytöstä?

Tarvitset palvelun käyttöön internetyhteyden. Voit käyttää Wi-Fi- tai langatonta verkkoa. Verkko-operaattorisi voi periä datansiirtomaksuja verkkoyhteyden käytöstä.

Miten voin sopia tai peruuttaa videokäynnin tai muuttaa hoitotiimin kanssa sovittua videokäyntiä?

Ota suoraan yhteyttä hoitotiimiin ja sovi tai peruuta videokäynti tai muuta videokäynnin aikaa. mymobility-alusta ei tällä hetkellä tue videokäyntien sopimista, muuttamista tai peruuttamista.

Saanko mymobility-potilassovelluksessa ilmoituksia sovituista videokäynneistä?

Kyllä, saat push-ilmoituksen, kun hoitotiimisi varaa sinulle uuden videokäynnin. Saat push-ilmoituksen myös, jos sovittua tapaamista päivitetään tai se peruutetaan.

Voinko lisätä videokäynnin iPhonen kalenteriin?

Kyllä, voit lisätä videokäynnin iPhonen kalenteriin. Lisääminen onnistuu videokäynnin tiedoista.

Jos unohdan liittyä hoitotiimin jäsenen kanssa sovittuun videokäyntiin, peritäänkö minulta maksu?

Jos unohdat videokäynnin etkä saavu paikalle, hoitotiimi saattaa periä sinulta maksun peruuttamatta jätetystä käynnistä. Varmista videokäynteihin liittyvät periaatteet ja käytännöt hoitotiimiltäsi.

Kamerani ei toimi. Miten saan sen otettua käyttöön?

Ennen videopuhelun yhdistämistä mymobility-sovellus tarkastaa automaattisesti, onko kamera käytössä. Jos kamera ei ole käytössä, sovellus pyytää sinua muuttamaan asetuksia ja ohjaa sinut asetussivulle, jossa voit ottaa kameran käyttöön.

Olen ottanut kameran käyttöön asetuksissa, mutta kamera ei vieläkään toimi. Mitä minun pitäisi tehdä?

Jos kamera ei toimi videokäynnin aikana, tarkasta, onko kamerakuvake pois käytöstä. Voit ottaa kameran käyttöön napsauttamalla kamerakuvaketta.

Täytyykö minun laittaa kamera päälle, jos osallistun videopuheluun?

Kyllä, videokäyntejä tuetaan vain, jos kamera on käytössä.

Liityin videopuheluun, mutta hoitotiimin jäsen ei ole vieläkään paikalla. Miten voin ottaa häneen yhteyttä?

Hoitotiimin jäsen saattaa olla myöhässä. Jos haluat ottaa häneen suoraan yhteyttä, soita hänelle puhelimella. Kun olet liittyneenä videokäyntiin, et voi ottaa yhteyttä hoitotiimiin mymobility-potilassovelluksella.

Jos haluat lisätietoa hoidostasi tai sinulla on kysyttävää fyysisestä kunnostasi, liikkumisestasi, kivustasi, hoitosuunnitelmastasi (tai siihen liittyvistä lääkärin ohjeista) tai tietyistä harjoituksista, ota yhteys hoitotiimiisi. Jos ongelma on tekninen etkä saa sitä ratkaistua edellä olevien UKK-vastausten avulla, ota yhteys mymobility-tukeen puhelimella tai sähköpostilla.

Liikelaajuus – olkapää

Mitä liikelaajuuden arviointi tarkoittaa?

Liikelaajuuden arviointi tarkoittaa liikesarjaa, jonka avulla arvioidaan liikkuvuutta. Arviointi auttaa kliinikkoa päättelemään, oletko toipunut leikkauksestasi hoitosuunnitelman mukaisesti.

Mistä löydän omat liikelaajuuden arviointini?

Jos lääkärisi on määrännyt sinulle liikelaajuuden arvioinnin, löydät sen mymobility-sovelluksen aloitusnäkymän ”Arvioinnit”-kohdasta.

Mistä löydän ohjevideon arvioinnin tekemistä varten?

Kun valitset liikelaajuuden arvioinnin mymobility-sovelluksen aloitussivulta, sinut ohjataan ohjevideoon, jossa kerrotaan, miten liikelaajuuden arviointi pitäisi tehdä. Jos olet aiemmin valinnut vaihtoehdon ”Älä näytä tätä uudelleen”, voit avata ohjevideon napauttamalla kysymysmerkkikuvaketta, joka on näkyvissä näkymän oikeassa yläkulmassa koko liikelaajuuden arvioinnin ajan.

Miten toimin, jos liikelaajuuden arvioinnin lähettäminen ei onnistu?

Kun liikelaajuuden arviointi on valmis, lähetä se kliinikolle, jotta kliinikko voi seurata edistymistäsi. Sovellus ilmoittaa, kun arviointia lähetetään. Jos saat virheilmoituksen, jonka mukaan arvioinnin lähettäminen ei onnistunut, voit lähettää arvioinnin uudelleen aloitusnäkymästä valitsemalla arvioinnin vieressä olevan ylöspäin osoittavan nuolen.

Miten toimin, jos unohdin tehdä liikelaajuuden arvioinnin päivänä, jolle se oli määrätty?

Liikelaajuuden arviointi on näkyvissä, kunnes suoritat sen.

Miten toimin, jos teen virheen arvioinnin aikana?

Jos teet virheen liikelaajuuden arvioinnin aikana, voit tehdä arvioinnin uudelleen. Kun saat arvioinnin valmiiksi, valitse ”Pysäytä”. Näkyviin tulee arvioinnin videoleike, jonka alapuolella voit valita, haluatko tehdä arvioinnin uudelleen.

Milloin arviointi pitäisi tehdä uudelleen?

Tee arviointi uudelleen vain, jos et saanut tehtyä arvioinnin kaikkia toistoja tai toinen henkilö käveli kameran eteen kesken arvioinnin.

WalkAI™

Mikä on WalkAI™ ennustettu kävelynopeus?

WalkAI™ on ensimmäinen tekoäly (AI) -järjestelmä (lonkan ja polven tekonivel leikatuille potilaille), joka tuottaa päivittäisiä ennusteita (leikkauksen jälkeiset päivät 15–90) siitä, kuinka nopeasti saatat kävellä 90 päivää leikkauksen jälkeen. WalkAI™ käyttää iPhone-älypuhelimestasi kerättyä aktiivisuustietoa verratakseen ja ennustaakseen kävelynopeutesi keskimääräistä nopeutta.

Voit myös verrata ennustettua kävelynopeutesi edistymistä muihin sinun kaltaisiisi potilaisiin. Vertailu tehdään päivittäisen kävelyaktiivisuutesi aikana ja se on suhteessa potilaisiin, jotka ovat kaltaisiasi myös leikkaustasi edeltäviin kävelymittauksiin.

Jokainen potilas toipuu leikkauksesta eri tavalla, ja kävelynopeus on vain yksi toipumisesi mittari. Riippumatta siitä, mitä ennustettu kävelynopeutesi osoittaa, on tärkeää noudattaa ohjeita mymobilityssä sekä muita lääkärisi ja hoitotiimisi antamia ohjeita. Jos olet huolissasi kävelynopeudestasi, keskustele asiasta hoitotiimisi kanssa.

Jos haluat lisätietoa hoidostasi tai sinulla on kysyttävää fyysisestä kunnosta, liikkumisesta, kivusta, hoitosuunnitelmasta (tai siihen liittyvistä lääkärin ohjeista) tai tietyistä harjoituksista, ota yhteys lääkäriisi. Jos ongelma on tekninen etkä saa ongelmaa ratkaistua edellä olevien UKK-vastausten avulla, ota yhteys mymobility-tukeen puhelimella tai sähköpostilla. Jos lähetät kysymyksen sähköpostina, kuvaile ongelmaa yksityiskohtaisesti ja liitä mukaan mahdollinen virheviesti ja valokuva kohtaamastasi ongelmasta. Katso kuvakaappauksen ottamista koskevat ohjeet Applen verkkosivustolta. Kun olet ottanut kuvakaappaukset, lähetä sähköposti mymobility-tuelle seuraavaan osoitteeseen. mymobility-tuki – sähköpostiosoite: support@zbmymobilitysolutions.com Nämä tiedot on tarkoitettu potilaille, jotka käyttävät digitaalista Zimmer Biomet Connected Health mymobility®-sovellusta. Zimmer Biomet Connected Health ei ole lääketieteen asiantuntija. Vain laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö voi määrittää sinulle sopivan hoidon. Aktiviteetit ja rajoitukset leikkauksen jälkeen vaihtelevat potilaan mukaan. Oma lääkärisi on valinnut sinulle mymobility-sovelluksessa esitetyn hoitosuunnitelman ja siihen liittyvät ohjeet. Voit esittää terveydentilaan liittyvät kysymykset suoraan lääkärillesi. Zimmer Biomet tai sen tytäryhtiöt käyttävät sovelluksessa antamiasi tietoja sovellettavien tietosuojasäännösten mukaisesti. Lisätietoa on mymobility-sovelluksen tietosuojakäytännössä. Ellei muuta ilmoiteta, kaikki tässä esitetty sisältö on suojattu tekijänoikeuksilla, tavaramerkeillä tai muilla teollis- ja tekijänoikeuksilla, joiden omistaja tai lisenssinhaltija on Zimmer Biomet tai sen tytäryhtiöt. Sisällön jakaminen, toisintaminen tai luovuttaminen kokonaan tai osittain ilman Zimmer Biomet ‑yhtiöltä kirjallisesti saatua nimenomaista lupaa on kielletty. Kaikki tässä asiakirjassa mainitut henkilöiden nimet ovat fiktiivisiä. Mahdolliset yhteydet todellisiin potilaisiin tai terveydenhuollon ammattilaisiin ovat tahattomia, eikä niitä pitäisi olettaa.

©2020, 2021 & 2022 Zimmer Biomet

Apple, Apple Watch, iPhone, HealthKit, Face ID ja Touch ID ovat Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröityjä Apple Inc.:n tavaramerkkejä.

Persona IQ® The Smart Knee®

The objective kinematic data generated by the CTE with CHIRP System are not intended to support clinical decision-making and have not been shown to provide any clinical benefit. Not all patients are candidates for this product and/or procedure. Only a medical professional can determine the treatment appropriate for your specific condition. Appropriate postoperative activities and restrictions will differ from patient to patient. Talk to your surgeon about whether joint replacement is right for you and the risks of the procedure, including the risk of implant wear, infection, loosening, breakage or failure, any of which could require additional surgery. For a complete list of benefit and risk information and to find a health care professional near you visit www.zimmerbiomet.com or call 1-800-HIP-KNEE. All content herein is protected by copyright, trademarks and other intellectual property rights, as applicable, owned by or licensed to Zimmer Biomet or its affiliates unless otherwise indicated, and must not be redistributed, duplicated or disclosed, in whole or in part, without the express written consent of Zimmer Biomet.

©2023 Zimmer Biomet