Yleinen suostumus

Henkilötietojen anonymisointia koskeva suostumus Käsittelemme henkilötietojasi mymobility-tietosuojakäytännön mukaisesti. mymobility-tietosuojakäytännössä kerrotaan, että poistamme henkilötietojesi tunnistustiedot (henkilötiedot, joista sinut voidaan tunnistaa) vain, jos annat siihen nimenomaisen suostumuksen. Zimmer Biomet käyttää näitä anonymisoituja tietoja Zimmer Biomet ‑yhtiön omiin tarkoituksiin. Voit hyväksyä tai kieltää tämäntyyppisen käsittelyn, jota kutsutaan myös henkilötietojen anonymisoinniksi. Anonymisointi tarkoittaa, että henkilötiedoista poistetaan kaikki tunnistustiedot niin, ettei tietoja enää voida yhdistää sinuun ilman huomattavia kuluja, huomattavaa aikaa ja huomattavaa työpanosta. Kun tietosi on anonymisoitu niin, ettei sinua enää voida tunnistaa, voimme käyttää tai jakaa näitä anonymisoituja tietoja rajoituksetta mihin tahansa tarkoitukseen, myös kaupallisiin tarkoituksiin. Jos et halua antaa suostumusta tunnistustietojen poistamiseen, voit kuitenkin edelleen käyttää mymobility-sovellusta hoitotiimisi kanssa. Voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen. Jos annat suostumuksen siihen, että anonymisoimme henkilötietosi ja käytämme anonymisoituja tietoja Zimmer Biomet ‑yhtiön omiin tarkoituksiin, valitse ”Kyllä”. Jos et anna suostumusta, napsauta ”Ei”.