Mymobility-sovelluksen loppukäyttäjän lisenssisopimus

Voimaantulopäivä: 1.1.2020

Tämä mymobility-sovelluksen loppukäyttäjän lisenssisopimus, mukaan lukien kaikki siihen viittauksella sisällytetyt käytännöt, säännöt ja muut asiakirjat (yhdessä jäljempänä, tämä ”Sopimus”) muodostavat oikeudellisesti sitovan sopimuksen sinun ja Zimmer Biometin sekä sen tytäryhtiöiden (jäljempänä ”Yritys”, ”me” tai ”meitä”) välillä. Tällä Sopimuksella säädellään sitä, kuinka voit saada pääsyn sekä käyttää mobiilisti fysioterapiaan tarkoitettua mymobility-sovellusta (”Sovellus”) sekä tähän Sopimukseen linkittäviä Yrityksen verkkosivustoja, ohjelmistoja, tuotteita ja palveluja, mukaan lukien osoitteessa www.zbmymobility.com oleva sivusto (”Sivusto”) sekä kaikkea Sovelluksen ja/tai Sivuston (yhdessä jäljempänä ”Palvelut”) yhteydessä tai sen kautta joko vieraileville tai rekisteröityneille käyttäjille saatavilla olevaa sisältöä, toiminnollisuuksia, tuotteita ja palveluja. Lue tämä Sopimus huolellisesti ennen Sovelluksen, Sivuston tai Palvelujen avaamista tai käyttämistä. Olemme saattaneet tehdä sopimuksen (”Toimittajasopimus”) sinulle hoitoa tarjoavan tahon (kukin niistä ”Toimittaja”) kanssa, jotta sinä voisit saada pääsyn Sovellukseen ja voisit käyttää Sovellusta. Mikäli et hyväksy tämän Sopimuksen ehtoja, et voi käyttää Sivustoa, Sovellusta tai mitään Palveluja.

KÄYTTÄMÄLLÄ PALVELUJA VAHVISTAT JA VAKUUTAT, ETTÄ SINULLA ON OIKEUDELLINEN VALTUUTUS TEHDÄ TÄMÄ SOPIMUS OMAAN LUKUUSI TAI EDUSTAMASI TAHON PUOLESTA JA ETTÄ HYVÄKSYT TÄMÄN SOPIMUKSEN. KÄYTTÄMÄLLÄ PALVELUJA: (A) VAHVISTAT LUKENEESI JA YMMÄRTÄNEESI TÄMÄN SOPIMUKSEN; (B) VAHVISTAT SAAVUTTANEESI SITOVAN SOPIMUKSEN TEKEMISEKSI EDELLYTETTÄVÄN LAKISÄÄTEISEN IÄN; (C) HYVÄKSYT TÄMÄN SOPIMUKSEN JA TIEDOSTAT, ETTÄ TÄMÄN SOPIMUKSEN EHDOT VELVOITTAVAT SINUA OIKEUDELLISESTI; SEKÄ (D) SITOUDUT NOUDATTAMAAN KAIKKIA SOVELLETTAVIA LAKEJA, MÄÄRÄYKSIÄ JA/TAI SÄÄNTÖJÄ, JOITA SOVELLETAAN PALVELUJEN KÄYTTÖÖSI. MIKÄLI ET HYVÄKSY TÄMÄN SOPIMUKSEN EHTOJA, ÄLÄ AVAA TAI KÄYTÄ PALVELUJA JA POISTA SOVELLUS LAITTEESTASI.

Sinuun saatetaan soveltaa myös muita ehtoja, mikäli luot tai olet luonut Sivustolla tai sen kautta Yritystilin tai käytät muita Yrityspalveluja. Voit tutustua näihin ehtoihin vierailemalla osoitteessa https://www.zimmerbiomet.com/legal-notice.html. Tässä Sopimuksessa esitettyjen ehtojen lisäksi tiettyjen Palveluiden käyttö voi edellyttää, että hyväksyt tällaisiin Palveluihin sovellettavat lisäehdot. Käyttäessäsi näitä Palveluja, sinuun sovelletaan kaikkia kyseisiä Palveluja koskevia sääntöjä tai käytäntöjä, joita voidaan julkaista tai asettaa saatavillesi Palvelujen kautta aika ajoin.

Meillä on oikeus aika ajoin muuttaa, muokata, päivittää tai täydentää tätä Sopimusta. Ilmoitamme sinulle tällaisista päivityksistä julkaisemalla uuden version tästä Sopimuksesta ja päivittämällä tämän Sopimuksen alussa näkyvää voimaantulopäivää. Käyttämällä Palveluja sen jälkeen, kun olemme julkaisseet tämän Sopimuksen muutokset, hyväksyt kyseiset muutokset. Kaikki muutokset astuvat voimaan välittömästi julkaistuamme ne tai asetettuamme ne saatavillesi ja kyseisiä muutoksia sovelletaan tämän jälkeen tapahtuvaan Palvelujen avaamiseen ja käyttöön. Sitoudut tarkistamaan tämän Sopimuksen säännöllisesti varmistaaksesi, että olet tietoinen viimeisimmästä versiosta. Yritys voi oman harkintansa puitteissa ja milloin tahansa keskeyttää Palvelujen tai niiden jonkin osan tarjoamisen joko ilmoittamalla asiasta etukäteen tai ilman erillistä ilmoitusta, tai voi estää pääsysi Palveluihin tai niiden käyttösi ilmoittamalla asiasta sinulle tai ilman erillistä ilmoitusta. Hyväksyt sen, että sinulla ei ole mitään oikeuksia Palveluihin, eikä Yrityksellä ole mitään vastuuta sinua kohtaan, mikäli Palveluiden tarjoaminen (joko kokonaisuudessaan tai osittain) keskeytetään tai mikäli mahdollisuutesi saada pääsy Palveluihin tai käyttää niitä keskeytetään tai lopetetaan.

Sovelluksen saa avata ja sitä saa käyttää ainoastaan Toimittajasi antamaan hoitomääräykseen perustuen.

Sovellusta ei ole tarkoitettu diagnosoimaan mitään sairautta tai korvaamaan hoitohenkilökuntasi antamia tietoja tai ohjeita. Neuvottele hoitohenkilökuntasi kanssa ennen käyttöä tai mikäli sinulla herää kysymyksiä käytön aikana. Sovellus ei tee mitään lääketieteellistä arviota kyvystäsi osallistua johonkin Sovelluksen tarjoamaan tai siihen liittyvään ohjelmaan. Sovellus ei tarkkaile tilaasi minkään harjoituksen aikana. Vastaat itse osallistumisestasi ohjelmaan ja/tai Sovelluksen käytöstä rajojesi puitteissa, sekä siitä, että pyydät omalta lääkäriltäsi neuvontaa johonkin Sovelluksen kautta tarjottavaan ohjelmaan osallistumiseen liittyvistä mahdollisista ongelmista ja siitä, että hakeudut välittömästi lääkärinhoitoon, mikäli se on tarpeen. Olet yksin vastuussa kaikesta käytöstä, lääketieteellisestä ja kaupallisesta harkinnasta sekä hoidosta, jota tarjotaan Sovelluksessa annettavien tietojen avulla. Tiedostat, että Sovelluksen kautta saatavilla olevia tietoja ei ole tarkoitettu korvaamaan tai syrjäyttämään ammattimaista tai kaupallista harkintaa. Osallistumalla Sovelluksen kautta tarjottuun ohjelmaan hyväksyt sen, että vastaat itse kaikista riskeistä, jotka liittyvät tällaiseen ohjelmaan osallistumiseesi ja otat täyden vastuun omasta terveydestäsi ja turvallisuudestasi.

ET SAA KÄYTTÄÄ PALVELUJA MIHINKÄÄN SELLAISEEN TARKOITUKSEEN, JOKA ON LAINVASTAINEN TAI JOKA ON TÄSSÄ SOPIMUKSESSA KIELLETTY TAI JOTA TOIMITTAJASI ANTAMAT OHJEET RAJOITTAVAT TAI JOKA ON RISTIRIIDASSA NIIDEN KANSSA. YRITYS VOI OMAN HARKINTANSA PUITTEISSA VÄLITTÖMÄSTI PERUUTTAA PÄÄSYSI PALVELUIHIN, ILMOITTAMALLA ASIASTA TAI ILMAN ERI ILMOITUSTA, MIKÄLI ET NOUDATA TÄMÄN SOPIMUKSEN JA/TAI MUIDEN EHTOJEN MÄÄRÄYKSIÄ, TAI MUUSTA SYYSTÄ TAI ILMAN SYYTÄ.

Lisenssin myöntäminen Sovellukseen

Yritys myöntää sinulle tämän Sopimuksen ehtojen mukaisen lisenssin Sovellukseen, mukaan lukien siihen sisältyvät ohjelmistot (mukaan lukien, rajoituksetta, ohjelmistot, koodi, tiedostot ja kuvat, jotka sisältyvät ohjelmistoon tai jotka tuotetaan ohjelmistossa, samoin kuin niissä olevat tiedot, Boot ROM -koodi ja muut niihin sisältyvät ohjelmistot), Sovelluspäivityksiin (alla määritellyn mukaisesti), dokumentaatioon sekä mahdollisesti mukana tuleviin kirjasimiin, riippumatta siitä ovatko ne kirjoitussuojatussa muistissa, jollain muulla välineellä tai jossain muussa muodossa. Sinulle ei siirretä mitään omistusoikeuksia tai immateriaalioikeuksia, jotka jäävät Yrityksen tai sen asianomaisen lisenssinantajan täysimääräiseen omistukseen ja Yritys pidättää itsellään kaikki oikeudet, joita ei ole sinulle nimenomaisesti myönnetty tällä Sopimuksella. Mitään oikeuksia tai lisenssejä tällaisiin immateriaalioikeuksiin ei katsota siirrettävän tai myönnettävän sinulle implisiittisesti, aikaisempien toimien tai ilmaisujen kautta tai millään muulla tavalla, pois lukien tässä Sopimuksessa nimenomaisesti todetun mukaisesti. Tässä myönnetyt oikeudet ovat ei-siirrettäviä, ei-yksinomaisia, ei-alilisensoitavia, peruutettavissa olevia ja rajoittuvat Yrityksen Sovellusta koskeviin immateriaalioikeuksiin, eivätkä sisällä mitään muita patentteja tai immateriaalioikeuksia. Tämä Sopimus antaa sinulle oikeuden käyttää Sovellusta omistamallasi tai määräysvallassasi olevilla laitteilla, ja joka määrittelee laitteen ensisijaiseksi tiliksi sen tilin, jota käytetään Sovelluksen lataamiseen (kukin näistä jäljempänä ”Laite”). Muita rajoituksia saatetaan soveltaa, Laitteesi käyttöjärjestelmästä riippuen. Sinulla ei ole oikeutta saattaa Sovellusta saataville verkon yli silloin kuin sitä on mahdollista käyttää useilla laitteilla samanaikaisesti. Tällä Sopimuksella sinulle ei myönnetä mitään oikeutta käyttää Yrityksen omia rajapintoja tai muuta immateriaaliomaisuutta kolmansien osapuolten laitteiden ja lisävarusteiden suunnittelussa, kehittämisessä, valmistuksessa, lisensoinnissa tai jakelussa Sovelluksen käyttöä varten. Sovelluksen käyttö tavalla, jota ei ole sallittu tässä Sopimuksessa tai LAEULAssa (alla määritellyn mukaisesti), mukaan lukien, rajoituksetta, Sovelluksen jälleenmyynti, siirto, muokkaus tai jakelu tai Sovellukseen sisältyvän tekstin, kuvien, musiikin, videoiden, tietojen, hyperlinkkien, tekstiruutujen ja muun sisällön kopiointi tai jakelu on kielletty. Sinulla ei ole oikeutta avata, käyttää, muokata, hyödyntää tai paljastaa Sovellusta tai sisältöä missään muussa tarkoituksessa tai millään muulla tavalla kuin tämän Sopimuksen ehtojen mukaisesti. Tämä Sopimus ei anna sinulle mitään oikeutta vastaanottaa eikä velvoita Yritystä tarjoamaan mitään paperimuotoista dokumentaatiota, tukea, puhelintukea tai Sovelluksen parannuksia tai päivityksiä. Sinulla ei ole oikeutta muuttaa, muokata, kopioida, toisintaa, julkaista, esittää tai näyttää julkisesti, jaella, lähettää tai luoda johdannaisteoksia Sovelluksesta, muutoin kuin tämän Sopimuksen erikseen määrittämässä laajuudessa tai Suomen lain mukaisesti. Tämä Sopimus on voimassa, kunnes se irtisanotaan.

Tämän Sopimuksen mukaiset oikeutesi päättyvät automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta Yritykseltä, mikäli rikot tämän Sopimuksen ehtoja tai mikäli sovellettava Toimittajasopimus umpeutuu tai irtisanotaan. Tämän Sopimuksen irtisanomisen yhteydessä sinun tulee lopettaa Sovelluksen käyttö.

Apple-sovelluksen käyttäjä

Mikäli lataat ja/tai käytät iPhone- tai iPad-sovellustamme: Sinä, Sovelluksen loppukäyttäjän ominaisuudessasi vahvistat, että tämä Sopimus tehdään Yrityksen ja sinun välilläsi, eikä Apple, Incin (Apple) kanssa, ja Apple ei vastaa Sovelluksesta ja/tai sen sisällöstä. Edellä olevista määräyksistä huolimatta, sinä vahvistat ja hyväksyt, että Apple ja sen tytäryhtiöt ovat tämän Sopimuksen ulkopuolisia edunsaajia ja että Applella on oikeus (ja sen katsotaan hyväksyneen oikeuden) toimeenpanna tämä Sopimus sinua vastaan sen oikeutettuna ulkopuolisena edunsaajana. Tiedostat, että Applella ei ole mitään velvollisuutta ylläpitää tai tukea Sovellusta tai tarjota siihen liittyviä ylläpito- tai tukipalveluja. Vahvistat tutustuneesi App Storen ehtoihin (saatavilla verkossa osoitteesta http://www.apple.com/legal/itunes/us/terms.html#APPS). Tämä Sopimus sisältää viittauksella Applen julkaiseman lisensoitujen sovellusten loppukäyttäjän lisenssisopimuksen (LAEULA) (saatavilla verkossa osoitteesta http://www.apple.com/legal/itunes/appstore/dev/stdeula/). Tämän Sopimuksen perusteella, Sovellus muodostaa LAEULAn mukaisen Lisensoidun Sovelluksen ja Yrityksen katsotaan olevan LAEULAn mukainen Sovellustoimittaja. Mikäli tämän Sopimuksen ehdot ovat ristiriidassa LAEULAn ehtojen kanssa, sovelletaan ensisijaisesti tämän Sopimuksen ehtoja. Vahvistat lisäksi ja hyväksyt sen, että Apple ei missään olosuhteissa vastaa mistään mahdollisista sinua tai jotakin kolmatta osapuolta vastaan esitetyistä vaateista sen perusteella, että Sovellus (mukaan lukien, rajoituksetta, kolmannen osapuolen väite siitä, että Sovellus (mukaan lukien se, että pidät Sovellusta hallussasi ja käytät sitä)) loukkaa kolmannen osapuolen immateriaalioikeuksia tai se, että käytät tai pidät Sovellusta hallussasi, mukaan lukien, rajoituksetta (i) tuotevastuuta koskevat vaateet; (ii) kaikki väitteet siitä, että Sovellus ei täytä jotakin soveltuvaa oikeudellista tai sääntelyyn perustuvaa vaatimusta; sekä (iii) vaateet, jotka perustuvat kuluttajansuojaa, yksityisyyttä tai vastaavaa sääntelevään lainsäädäntöön. Vahvistat ja hyväksyt sen, että, Applella ei sovellettavan lain sallimissa puitteissa ole mitään Sovellusta koskevia takuuvastuita. Muut vaatimukset, tappiot, vastuut, vahingot, kustannukset tai vahingonkorvaukset, jotka mahdollisesti aiheutuvat (mahdollisesti) sovellettavan takuun puutteista ovat Yrityksen omalla vastuulla.

Yrityssisältö

Yritys tarjoaa sinulle Palveluja tämän Sopimuksen mukaisesti. Palvelut, mukaan lukien kaikki sisältö, jota tarjotaan tai asetetaan saataville tai aktivoidaan Palveluilla tai Palvelujen kautta, samoin kuin kaikki sinulle Palvelujen kautta tarjottavat tiedot, viestintä, komentosarjat, valokuvat, tekstit, videot, grafiikat, musiikki, äänet, kuvat ja muu aineisto (yhdessä, ”Yrityssisältö”) on tarkoitettu Palvelujen rekisteröityneiden käyttäjien lailliseen käyttöön. Sinä vakuutat ja takaat että tulet avaamaan ja käyttämään Palveluja ja Yrityssisältöä yksinomaan tässä Sopimuksessa nimenomaisesti sallittuun tarkoitukseen ja että sinulla on kaikki tarvittavat oikeudet ja valtuudet luovuttaa Palvelujen kautta lähettämiäsi tietoja, että kaikki Palveluiden kautta lähettämäsi tiedot ovat paikkansapitäviä sekä muilta osin tämän Sopimuksen mukaisia ja että ilmoitat Yritykselle välittömästi kaikista antamissasi tiedoissa tapahtuvista muutoksista. Yritys ei tässä Sopimuksessa anna mitään nimenomaista tai implisiittistä takuuta siitä, että Palvelut ja/tai Yrityssisältö ovat soveltuvia tai saatavilla olevia tietyissä paikoissa tapahtuvaan käyttöön.

Sitoudut siihen, että et lataa koneelle, näytä tai käytä mitään Yrityssisältöä niin, että käytät sitä jossakin julkaisussa, esität sitä yleisölle tai verkkosivustoilla kaupalliseen tai muuhun tarkoitukseen, sellaisten tuotteiden tai palvelujen yhteydessä, jotka eivät kuulu Yritykselle ja/tai jollakin muulla tavalla, joka on omiaan johtamaan sekaannukseen kuluttajien keskuudessa, joka alentaa tai väheksyy Yritystä ja/tai sen lisenssiantajia, joka alentaa Yrityksen tai sen lisenssinantajien omaisuuden arvoa, tai joka jollakin muulla tavoin rikkoo tai loukkaa Yrityksen tai sen lisenssinantajien immateriaalioikeuksia tai muita omistusoikeuksia. Sitoudut lisäksi siihen, että et muulla tavoin väärinkäytä Yrityssisältöä tai Kolmannen Osapuolen Palveluja (alla määritellyn mukaisesti).

Käyttäjäsisältö

Käyttäessäsi Palveluja annat meille erilaisia tietoja. Tietosuojakäytäntömme sisältää selityksen siitä, mitä henkilötiedot ovat sekä selostuksen niistä erilaisista henkilötiedoista, joita mahdollisesti meille luovutat. Palvelujen käyttösi yhteydessä saatat antaa meille tietoja, dataa, tekstiä, ohjelmistoja, musiikkia, ääntä, valokuvia, grafiikkaa, videoita, viestejä tai muuta aineistoa (yhdessä jäljempänä, ”Käyttäjäsisältö”). Olet yksin vastuussa kaikesta lataamastasi, julkaisemastasi, sähköpostilla lähettämästäsi tai muulla tavoin Palveluihin siirtämästäsi Käyttäjäsisällöstä. Vastaat siitä ja vakuutat, että sinulla on kaikki tarvittavat oikeudet ladata tai julkaista Käyttäjäsisältöäsi ja että Käyttäjäsisältösi täyttää tämän Sopimuksen vaatimukset. Pidätämme oikeuden poistaa tai estää pääsy kaikkeen sellaiseen Käyttäjäsisältöön, jonka kohtuudella katsomme rikkovan tätä Sopimusta.

Tili, tietoturva, salasana

Tietyt Sovelluksen osat tai tietyt palvelut saattavat edellyttää rekisteröitymistä tai muulla tavoin pyytää sinua antamaan tietoja tiettyihin toimintoihin osallistumista varten tai pääsyn saamiseksi tiettyyn sisältöön. Mikäli päätät olla antamatta tällaisia tietoja, et välttämättä pysty saamaan pääsyä tiettyyn sisältöön tai voi osallistua tiettyihin Sovelluksen tai Palveluiden toiminnollisuuksiin, tai mihinkään toiminnollisuuksiin ylipäänsä. Tilin luominen tai viestien tai tarjousten vastaanottamisen hyväksyminen ei takaa tällaisten ilmoitusten saamista tai pääsyä jonkin tietyn tarjouskampanjan piiriin. Mikäli Sovellus tai jokin Palveluista edellyttää, että luot tilin tai muulla tavoin lähetät tietoja tai dataa, sinun tulee suorittaa kyseiset prosessit ilmoittamalle meille pyynnöstä ajantasaiset, täydelliset ja paikkansapitävät rekisteröintitiedot. Sinun vastuullasi on ylläpitää rekisteröintitietojesi ajantasaisuutta, täydellisyyttä ja paikkansapitävyyttä ja kaikki vahingot, jotka aiheutuvat tämän velvoitteesi laiminlyömisestä, ovat sinun vastuullasi. Täytettyäsi rekisteröintilomakkeen sinua saatetaan pyytää valitsemaan salasana ja käyttäjänimi. On sinun yksinomaisella vastuullasi pitää salasanasi ja tilitietosi salassa. Lisäksi vastaat yksin kaikesta tilisi puitteissa tapahtuvasta toiminnasta. Sitoudut välittömästi ilmoittamaan Yritykselle kaikesta tilisi luvattomasta käytöstä. Lisäksi sitoudut siihen, että et julkaise, lähetä sähköpostilla tai muulla tavoin levitä mitään käyttäjätunnuksia, salasanoja tai muita tietoja, jotka antavat sinulle pääsyn Sovellukseen, Verkkosivustolle tai johonkin Palveluihin. Yritys ei vastaa mistään vahingoista, joita sinulle voi aiheutua sen seurauksena, että joku muu käyttää salasanaasi tai tiliäsi joko sinun tietesi tai tietämättäsi.

Hyväksyt sen, että Yritys voi kerätä ja käyttää teknisiä tietoja ja käyttäjädataa sekä niihin liittyviä tietoja, mukaan lukien, rajoituksetta, laitteesi teknisiä tietoja, Sovellusvierailun päivämäärää ja kellonaikaa, järjestelmä- ja sovellusohjelmistoja ja oheislaitteita koskevia tietoja, joita kerätään ajoittain, muun muassa ohjelmistopäivitysten, tuotetuen ja muiden sinulle tarjottaviin Palveluihin liittyvien palvelujen toteuttamisen helpottamiseksi (mahdollisuuksien mukaan). Yritys käsittelee henkilötietojasi osoitteessa https://www.zimmerbiomet.com/privacy-policy.html saatavilla olevan tietosuojakäytännön mukaisesti. Kyseistä käytäntöä tai sen sijaintia voidaan muuttaa aika ajoin (”Tietosuojakäytäntö”).

Ostot

Sinun täytyy olla vähintään 18 vuoden ikäinen ja täysivaltainen sekä oikeustoimikelpoinen voidaksesi sitoutua tämän Sopimuksen ehtoihin niin, että voit ostaa kolmansien osapuolten tuotteita tai muita Palvelujen kautta toteutettavia tarjouksia, tai joita muulla tavoin tarjotaan ostettaviksi Sivustolla. Hyväksymällä tämän Sopimuksen allekirjoitusprosessissa tai napsauttamalla ”Hyväksy tämä Sopimus” -vaihtoehtoa silloin kun tällainen mahdollisuus on käytettävissäsi, tiedostat ja hyväksyt sitoutuvasi tähän Sopimukseen sekä sitoudut noudattamaan kaikkia ostoosi ja kaikkiin asiaankuuluviin Palveluihin tai tuotteisiin sovellettavia lakeja ja vastaat siitä sekä vakuutat, että sinulla on laillinen oikeus tehdä kaikki ostosopimukset meidän ja meidän kumppaneidemme, toimittajiemme, agenttiemme ja palveluntarjoajimme kanssa.

Kaikkia Sivustolla julkaistuja hintoja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta. Kolmansien osapuolten tuotteista veloitettavat hinnat ja muiden tarjousten hinnat tulevat olemaan tilaushetkellä voimassa olevat hinnat ja ne ilmoitetaan tilausvahvistuksessasi sähköpostitse. Hinnankorotuksia sovelletaan ainoastaan kyseisten muutosten toteuttamisen jälkeen tehtyihin tilauksiin. Ilmoitetut hinnat eivät sisällä sovellettavia veroja. Soveltuvin osin kaikki tällaiset verot lisätään ostosummaasi ja ilmoitetaan ostoskorissasi sekä sähköpostitse lähetettävässä tilausvahvistuksessasi. Pyrimme esittämään paikkansapitäviä hintatietoja; saatamme kuitenkin tehdä tahattomia kirjoitusvirheitä tai hinnoittelua ja saatavuutta koskevia virheitä tai niissä saattaa olla puutteita. Pidätämme oikeuden korjata mahdolliset virheet, virheellisyydet tai puutteet milloin tahansa sekä keskeyttää tällaisista tapahtumista johtuvat tilaukset. Pidätämme oikeuden muuttaa, rajoittaa, kieltää tai peruuttaa kaikki meiltä tekemäsi tilaukset yksinomaisen harkintavaltamme puitteissa. Mikäli muutamme tai peruumme tilauksen, pyrimme ilmoittamaan sinulle asiasta ottamalla sinuun yhteyttä siihen sähköpostiosoitteeseen ja/tai laskutusosoitteeseen, jonka olet antanut tilausta tehdessäsi. Päätämme maksuehdoista oman harkintamme puitteissa ja ellei toisin ole kanssamme sovittu kirjallisesti, meidän täytyy vastaanottaa maksu ennen kuin hyväksymme tilauksen. Hyväksymme Sivustolla esitetyt tai muulla tavoin kassaprosessin aikana esitetyt maksutavat kaikille ostoksille. Hyväksymällä tämän Sopimuksen hyväksyt myös ja suostut siihen, että, käytetystä maksutavasta riippuen, verkkosivustolta tai sen kautta ostettujen palveluiden maksupalveluntarjoajana toimii VOXX International Corporation.

Ennen ostotapahtumien suorittamista Sivustolla vakuutat ja takaat, että kaikki antamasi tiedot ovat totuudenmukaisia, paikkansapitäviä ja täydellisiä (mukaan lukien luottokorttitietosi ja laskutusosoitteesi), että kaikki toteuttamasi luottokorttitapahtumat ovat hyväksymiäsi, että sinulle aiheutuvat maksut veloitetaan luottokorttiyhtiöltäsi, että maksat ilmoitettuihin hintoihin liittyvät veloitukset, mukaan lukien lähetys- ja käsittelykulut sekä kaikki sovellettavat verot, tilanteen mukaan, verkkosivustolla tilaushetkellä ilmoitetusta summasta riippumatta; ja että olet kaikkien Sivustolla toteutettavien maksutapahtumien maksuun käytettävien luottokorttien tai maksutilien laillinen haltija. Mikäli oman näkemyksemme perusteella toteamme, että (i) maksuvälineesi ei ole voimassa, (ii) maksutapahtuma ei ole sallittu, (iii) maksuvälinettäsi ei voida käsitellä tai varmentaa kyseisellä hetkellä jonkin maksun osalta, (iv) maksu estetään muista syistä kuin siitä, että emme ole toimittaneet ostamaasi tuotetta, (v) olet väärinkäyttänyt tarjouskampanjaa tai tarjouskoodia, tai (vi) olet muutoin käyttänyt Sivustoa suorittaaksesi epäasianmukaisen maksutapahtuman, pidätämme oikeuden välittömästi keskeyttää kaikki vireillä olevat maksutapahtumat, estää pääsysi Sivustolle sekä peräytyä kaikista Sopimuksen mukaisista velvoitteistamme.

Sivustoon sekä kaikkiin Sivuston kautta ostettuihin Palveluihin sovelletaan Suomen lakeja ja määräyksiä. Mikäli olet Suomen ulkopuolella asuva kuluttaja tai käyttäjä, otathan huomioon, että muissa maissa ja lainkäyttöalueilla voi olla Suomesta poikkeavia lakeja ja määräyksiä. Pidätämme itsellämme oikeuden rajoittaa palvelujen ostoja ja myyntejä (mukaan lukien kolmansien osapuolten tuotteet ja muu tarjonta) tiettyihin henkilöihin, maantieteellisille alueille tai oikeudenkäyttöalueille. Meillä on oikeus käyttää tätä oikeuttamme aika ajoin.

Sovelluksen päivittäminen

Yritys voi tarjota ladattavaksi tiettyjä Sovelluspäivityksiä tai Sovelluksen parannuksia Sovelluksen päivittämiseksi, parantamiseksi tai jatkokehittämiseksi (”Sovelluspäivitykset”). Tässä myönnetty Lisenssi antaa sinun ladata Sovelluspäivityksiä koneellesi sekä käyttää niitä Sovelluksen päivittämiseen millä tahansa Laitteella. Tämä Sopimus ei anna sinulle oikeutta päivittää sellaista laitetta, jota et omista tai joka ei ole määräysvallassasi, eikä sinulla ole oikeutta asettaa Sovelluspäivityksiä saataville verkossa, jossa useat laitteet tai useat tietokoneet voivat käyttää niitä samanaikaisesti. Sinulla ei ole oikeutta tehdä jäljennöksiä Sovelluspäivityksistä, ellei Yritys ole kirjallisesti valtuuttanut kyseistä jäljennöstä.

Pois lukien lain salliman puitteissa tai Sovellukseen sisältyvien avoimen lähdekoodin komponenttien käyttöä sääntelevien lisenssiehtojen mukaisesti, sinulla ei ole oikeutta toisintaa, purkaa, takaisinmallintaa, ottaa osiin, yrittää johtaa lähdekoodia, muokata tai luoda johdannaisteoksia Sovelluksesta, Sovelluspäivityksistä tai mistään niiden osasta. Jokainen edellä mainitun yritys loukkaa Yrityksen ja sen lisenssinantajien oikeuksia Sovellukseen ja Sovelluspäivityksiin. Mikäli rikot näitä rajoituksia, voit joutua syytteeseen ja voit joutua maksamaan vahingonkorvauksia. Tallentamalla sisältöä Laitteellesi teet digitaalisen jäljennöksen. Tietyissä maissa on laitonta tehdä digitaalisia jäljennöksiä ilman oikeudenhaltijan etukäteen antamaa lupaa. Sovellusta ja Sovelluspäivityksiä saa käyttää aineiston toisintamiseen siltä osin kuin kyseinen käyttö rajoittuu sellaisen aineiston jäljentämiseen, joka ei ole tekijänoikeussuojattua, jonka tekijänoikeudet ovat sinun omistuksessasi tai jonka toisintamiseen sinulla on lupa tai lakisääteinen oikeus.

Yritys voi oman harkintansa mukaan automaattisesti ladata Sovelluspäivityksiä Laitteellesi. Annat suostumuksesi tällaisten Sovelluspäivitysten vastaanottamiseen sekä niiden vastaanottamiseen mahdollisesti liittyvien kustannusten maksamiseen siltä osin kuin et valintasi mukaan irtisano Sopimusta ennen Sovelluspäivitysten käyttämistä. Sovellukseen ja Sovelluspäivityksiin sovelletaan Yhdysvaltain vientilakeja ja säännöksiä. Sinun tulee noudattaa kaikkia Sovelluksen päivittämiseen ja Sovelluspäivityksiin sovellettavia kotimaisia ja kansainvälisiä vientilakeja ja säännöksiä. Kyseiset lait pitävät sisällään määränpääsijainteja, loppukäyttäjiä ja loppukäyttöä koskevia rajoituksia.

Palvelujen käyttö

Palveluiden käyttöösi sovelletaan seuraavia vaatimuksia:

• Sitoudut siihen, että et käytä mitään Palvelujen sähköistä viestintätoimintoa mihinkään laittomaan, vahingoittavaan, loukkaavaan, muiden yksityisyyttä rajoittavaan, muita ärsyttävään, herjaavaan, alentavaan, säädyttömään, hyökkäävään, uhkaavaan tai vihamieliseen tarkoitukseen.
  • Sitoudut siihen, että et lataa sivustolle, julkaise, toisinna tai jakele mitään tietoja, ohjelmistoja tai muuta aineistoa, joka on tekijänoikeuden tai muun immateriaalioikeuden (kuten julkisuus- ja yksityisyysoikeuden) perusteella suojattua ilman kyseisten oikeuksien omistajan etukäteen antamaa suostumusta.
  • Sitoudut siihen, että et kerää tai säilytä muiden ihmisten henkilötietoja (mukaan lukien, rajoituksetta, muiden käyttäjien henkilötietoja).
  • Sitoudut siihen, että et käytä Palveluja mihinkään kaupalliseen tarkoitukseen, jota Yritys ei ole erikseen kirjallisesti hyväksynyt.
  • Sitoudut siihen, että et lataa sivustolle, julkaise, lähetä sähköpostitse tai muulla tavoin välitä mainoksia tai mainosaineistoa, mukaan lukien, rajoituksetta ”roskapostia”, ”tutkimuksia”, ”spämmiä”, ”ketjukirjeitä”, ”pyramidihuijauksia” tai minkään muun tyyppisiä kehotuksia tai asiaankuulumatonta viestintää.
  • Sitoudut siihen, että et lataa sivustolle, julkaise, lähetä sähköpostitse tai muulla tavoin välitä aineistoa, joka sisältää viruksia tai jotain muuta tietokonekoodia, tiedostoja tai ohjelmia, jotka saattavat ohjata, keskeyttää, rajoittaa tai häiritä tietokoneen ohjelmiston tai laitteiston tai viestintävälineiden toimintaa tai joka mahdollistaa luvattoman pääsyn tietoihin tai niiden luvattoman muuttamisen tai tuhoamisen.
  • Sitoudut siihen, että et yritä häiritä, vahingoittaa tai huonontaa Palvelujen toimintaa.
  • Sitoudut siihen, että et yritä ohittaa mitään Palvelujen kulunvalvontaa tai toiminnollisuutta tai saada pääsyä tietoihin, joihin sinulla ei ole lupa saada pääsyä.
  • Sinä et saa purkaa, muuttaa, muuntaa, hajottaa, vuokrata, antaa vuokralle, lainata, myydä, alilisensoida tai luoda johdannaisteoksia Palveluista tai Yrityssisällöstä.
  • Sinä et saa käyttää mitään verkkovalvontaohjelmistoa tai seurantaohjelmistoa Sovelluksen arkkitehtuurin selvittämiseksi tai käyttöä tai käyttäjiä koskevien tietojen poimimiseksi.
  • Sinä et saa käyttää mitään robottia, hämähäkkiä tai muuta automaattista tai manuaalista laitetta tai prosessia Sivuston tai Yrityssisällön valvomiseen tai kopioimiseen ilman Yrityksen etukäteen antamaa kirjallista suostumusta.

Yrityksellä on oikeus, mutta ei velvollisuutta, poistaa sisältöä tai estää Palvelujen käyttö mistä tahansa syystä tai ilman syytä, mukaan lukien jonkin edellä mainitun vaatimuksen rikkomisen perusteella.

Mobiilipalvelut, internet ja palvelumaksut

Sovelluksen käyttäminen edellyttää mobiililaitteen käyttöä ja saattaa edellyttää operaattorin tarjoaman langattoman mobiilidatapalvelun käyttöä, ja saattaa lisäksi edellyttää internet-palveluntarjoajasi tarjoamaa internetyhteyttä; vastaat yksin tällaisten yhteyspalvelujen hankkimisesta ja maksamisesta sekä asianmukaisen laitteen hankkimisesta, mukaan lukien, rajoituksetta, kaikki näihin liittyvät palvelu- ja käyttömaksut. Voit joutua omalla kustannuksellasi lähettämään ja vastaanottamaan Sovellukseen liittyvää sähköistä viestintää, mukaan lukien, rajoituksetta, hallinnollisia viestejä, palveluviestejä, diagnostisia dataraportteja ja Sovelluspäivityksiä Yritykseltä, mobiilioperaattoriltasi tai ulkopuolisilta palveluntarjoajilta. Sovelluksen käyttösi yhteydessä saatat joutua maksamaan myös muita langattomien palveluiden palveluntarjoajasi veloittamia maksuja. Olet yksin vastuussa muiden Sovelluksen avaamisen ja käyttämisen edellyttämien tilaus- tai yhteyspalvelujen tai varusteiden hankkimisesta, mukaan lukien, rajoituksetta näihin liittyvien kolmansien osapuolten kaikkien maksujen maksaminen, mukaan lukien Sovellukseen tai Sovelluksen kautta lähetettäviin tietoihin liittyvät maksut.

Sovellus ei välttämättä toimi kaikkien laitteiden tai kaikkien mobiilioperaattoreiden kanssa. Yritys ei anna mitään nimenomaisia tai implisiittisiä takuita tai vakuutuksia siitä, että Sovellus olisi yhteensopiva kaikkien mobiilioperaattorien kanssa tai että kaikki mobiilioperaattorit tarjoavat sitä. Mikäli Sovelluksesta veloitetaan maksuja, tai mikäli muut ulkopuoliset toimittajat veloittavat jonkin maksun tarjoamistaan tuotteista tai palveluista, tulee sinun suorittaa tällainen maksu asianomaiselle osapuolelle vastineeksi siitä, että jatkat kyseisten tuotteiden tai palveluiden käyttämistä. Tiettyihin tuotteisiin tai palveluihin saatetaan soveltaa muita ehtoja tai lisäehtoja (mukaan lukien, rajoituksetta, sovellettavat maksut), jotka sinun tulee hyväksyä ennen tällaisten tuotteiden tai palveluiden käyttämistä.

Tietyt Sovelluksen toiminnot ja toiminnollisuudet, mukaan lukien paikkasidonnaiset palvelut ja toiminnallisuudet, saattavat edellyttää sinua koskevien tietojen siirtoa, mukaan lukien, rajoituksetta, nimi, käyttäjänimi ja salasana, sähköpostiosoite, taloudelliset tiedot (esim. luottokortin numero) ja/tai geopaikannustiedot. Annat suostumuksesi tällaisten tietojen siirrolle Yritykselle ja/tai Yrityksen edustajalle, ja valtuutat Yrityksen ja/tai sen edustajan siirtää, käyttämään, rekisteröimään, käsittelemään ja tallentamaan Sovellustoiminnollisuuden edellyttämiä tietoja ja sovellettavan Toimittajasopimuksen mukaisesti sekä tässä Sopimuksessa tai Tietosuojakäytännössämme kuvatun mukaisesti.

Immateriaalioikeuksien omistusoikeus

Sovelluksessa ja Yrityssisällössä käytetään lukuisia tavaramerkkejä, logoja, palvelumerkkejä, mainoslauseita, tuotenimiä ja kuvauksia sekä muita omistusoikeuden alaisia merkkejä (yhdessä, ”Tavaramerkit”). Asettamalla Tavaramerkit saataville Sovelluksessa ja Yrityssisällössä Yritys ei myönnä sinulle mitään oikeuksia tai lisenssejä käyttää niitä missään muodossa, etkä sinä saa mitään oikeuksia tai lisenssejä minkään Yrityksen tai jonkin kolmannen osapuolen Tavaramerkkien tai muiden immateriaalioikeuksien välityksellä, muutoin kuin tässä Sopimuksessa erikseen todetun mukaisesti. Mitään Yrityksen Tavaramerkkejä ei saa käyttää käyttäjäniminä, ikoneina, tunnisteina, hyperlinkkeinä tai millään muulla tavalla ilman Yrityksen ennalta antamaa kirjallista suostumusta, jonka antamista Yritys voi oman harkintansa mukaan pidättää, ehdollistaa tai viivästyttää.

Joko Yritys tai sen kukin lisenssinantaja omistaa Sovelluksen, Yrityssisällön sekä niiden valikoiman, järjestyksen tai järjestelyn. Yrityssisällön tai Sovelluksen luvaton kopiointi, esittäminen, myynti, jakelu tai muu käyttö on lainvastaista toimintaa. Vahvistat saaneesi Yritykseltä tiedon siitä, että Yrityssisältö ja Sovellus ovat Yhdysvalloissa ja kansainvälisesti suojattu useilla eri laeilla, mukaan lukien, rajoituksetta, tekijänoikeuslait ja valtiosopimusmääräykset, tavaramerkkilait, patenttilait ja muut immateriaalioikeuksia ja omistusoikeuksia koskevat lait.

Vakuutukset ja vastuuvapauslauseke

Yritys, Apple, Inc., Google ja niiden kunkin emoyhtiöt, tytäryhtiöt, toimihenkilöt työntekijät ja verkkosivustotoimittajat sekä näiden kaikkien toimihenkilöt, kanssatyöntekijät ja agentit (yhdessä, ”Vastuusta Vapaat Osapuolet”) eivät anna mitään takeita tai vakuutuksia koskien Palveluiden kautta saatavillasi olevien tai Palvelujen suorittamisen aikana annettujen tietojen, tosiseikkojen, mielipiteiden, näkemysten, lausuntojen tai suositusten täydellisyyttä, paikkansapitävyyttä, ajantasaisuutta tai riittävyyttä. Viittaukset kolmansien osapuolten tuotteisiin, prosesseihin, julkaisuihin tai palveluihin niiden yritysnimi, verkkotunnus, tavaramerkki, palvelumerkki, logo, valmistaja tai muu vastaava mainitsemalla ei tarkoita sitä eikä viittaa siihen, että Yritys tai joku Vastuusta Vapaista Osapuolista olisi hyväksynyt sen tai suosittelee sitä.

Internet, internetin kautta tapahtuva viestintä ja internetiin liitetyt sovellukset, järjestelmät ja verkot voivat joutua tietoturvaloukkausten kohteeksi. Sovellettavan lain mahdollistamassa laajuudessa Yritys ja Vastuusta Vapaat Osapuolet eivät vastaa mistään käyttäjän laitteelle tai tietokoneelle aiheutuneesta vahingosta tai luvattomasta pääsystä dataan tai tietoihin, jotka aiheutuvat tällaisesta tietoturvamurrosta tai viruksesta, bugeista, manipulaatiosta, luvattomasta väliintulosta, petoksesta, virheestä, puutteista, katkoksesta, tietojen poistamisesta, vioista, toiminta- tai lähetysviiveistä, tietokonevioista tai teknisistä tai muista vioista. Sinun tulisi lisäksi tiedostaa, että sähköposti ja muu internetin yli tapahtuva viestintä ei välttämättä ole suojattua ja sinun tulee harkita tätä ennen kuin lähetät Yritykselle tai Vastuusta Vapaille Osapuolille tietoja sisältävää sähköpostia tai julkaiset tietoja Sovelluksessa tai jonkun muun Palvelun kautta. Yritys ja Vastuusta Vapaat Osapuolet eivät anna mitään takuita Palveluiden sopivuudesta käyttötarkoitukseensa, toiminnallisuudesta, suorituskyvystä, saatavuudesta tai toiminnasta. Palvelut saattavat olla tilapäisesti poissa käytöstä huoltotyöistä tai tietokonelaitteiden vioista johtuen.

SIVUSTO, SOVELLUS (MUKAAN LUKIEN KAIKKI SOVELLUSPÄIVITYKSET), PALVELUT JA YRITYSSISÄLTÖ TARJOTAAN ”SELLAISINA KUIN NE OVAT”, ”SELLAISINA KUIN NE OVAT SAATAVILLA” SEKÄ ”KAIKKINE VIRHEINEEN”. YRITYS JA VASTUUSTA VAPAAT OSAPUOLET IRTISANOUTUVAT ERITYISESTI KAIKISTA NIMENOMAISISTA TAI IMPLISIITTISISTÄ EHDOISTA, MUKAAN LUKIEN, RAJOITUKSETTA, IMPLISIITTISET EHDOT KOSKIEN LAATUTASOA, TIETTYYN KÄYTTÖTARKOITUKSEEN SOVELTUVUUTTA JA LOUKKAAMATTOMUUTTA, SIVUSTON JA YRITYSSISÄLLÖN OSALTA (MUKAAN LUKIEN KAIKKI EDELLÄ MAINITUN KÄYTTÖ). YRITYS EI TAKAA, ETTÄ SIVUSTON TAI SOVELLUKSEN (MUKAAN LUKIEN KAIKKI SOVELLUSPÄIVITYKSET) SISÄLTÄMÄT TAI NIIDEN KAUTTA SUORITETTAVAT, TOIMITETTAVAT TAI AKTIVOITAVAT TOIMINNOLLISUUDET TAI PALVELUT SOVELTUVAT KÄYTTÖTARKOITUKSEESI TAI ETTÄ NE TÄYTTÄVÄT VAATIMUKSESI, ETTÄ SIVUSTO, SOVELLUS (MUKAAN LUKIEN SOVELLUSPÄIVITYKSET) TAI PALVELUT TULEVAT TOIMIMAAN KESKEYTYKSETTÄ TAI OLEMAAN VIRHEETTÖMIÄ TAI ETTÄ SIVUSTOLLA, SOVELLUKSESSA (MUKAAN LUKIEN SOVELLUSPÄIVITYKSET) TAI PALVELUISSA ILMENEVÄT VIAT KORJATAAN. Yrityksen tai sen valtuutetun edustajan suullisesti tai kirjallisesti antamien tietojen tai neuvonnan ei tule katsoa muuttavan tätä vastuuvapauslauseketta tai muodostavan mitään ehtoa, edellytystä tai takuuta. Mikäli Palvelut osoittautuvat puutteellisiksi, vastaat itse kaikista tarvittavan huollon, korjauksen tai kunnostuksen kustannuksista. Selvyyden vuoksi todetaan, että sinä tiedostat ja hyväksyt sen, että sovellettavan lain sallimissa puitteissa Yrityksellä tai millään Vastuusta Vapaista Osapuolista ei ole minkäänlaisia Palveluja koskevia takuuvelvoitteita.

Oikeussuojakeinojen ja vahingonkorvauksen rajoitus ja poissulkeminen

EMME POISSULJE TAI MILTÄÄN OSIN RAJOITA VASTUUTAMME SINUA KOHTAAN SILLOIN KUN SE OLISI LAINVASTAISTA. TÄMÄ PITÄÄ SISÄLLÄÄN VASTUUN MEIDÄN TAI TYÖNTEKIJÖIDEMME TUOTTAMUKSESTA AIHEUTUVISTA KUOLEMANTAPAUKSISTA TAI HENKILÖVAHINGOISTA, PETOKSESTA, TAI HARHAANJOHTAVISTA LAUSUNNOISTA TAI TIEDOISTA. NÄITÄ VASTUUPERUSTEITA LUKUUN OTTAMATA TIEDOSTAT, ETTÄ YRITYS JA VASTUUSTA VAPAAT OSAPUOLET EIVÄT OLE SINUA KOHTAAN VASTUUSSA MISTÄÄN VAHINGOISTA, RIIPPUMATTA SIITÄ PERUSTUVATKO NE VAHINGONKORVAUKSEEN, SOPIMUKSEEN, ANKARAAN VASTUUSEEN TAI MUUHUN VASTUUPERUSTEESEEN, MUKAAN LUKIEN, RAJOITUKSETTA, KAIKKI SUORAT TAI VÄLILLISET VAHINGOT TAI VAHINGONKORVAUKSET (YHDESSÄ, ”VAHINGOT”), JOTKA AIHEUTUVAT TAI JOLLAIN TAPAA JOHTUVAT: (I) SIVUSTOSTA, SOVELLUKSESTA TAI JOSTAKIN PALVELUSTA, MUKAAN LUKIEN YRITYSSISÄLTÖ, TAI KOLMANSIEN OSAPUOLTEN PALVELUISTA TAI TUOTTEISTA, JOITA TARJOTAAN TAI JOTKA JOLLAIN TAVALLA OVAT SAATAVILLA SIVUSTOLLA, SOVELLUKSESSA TAI JOSSAKIN PALVELUSSA, (II) MAHDOLLISISTA VIRHEISTÄ TAI PUUTTEISTA SOVELLUKSEN TAI PALVELUIDEN TEKNISESSÄ TOIMINNASSA TAI SISÄLLÖSSÄ; (III) KAIKISTA YRITYKSEN TUTKINTAAN, RIKOSTENTORJUNTAAN LIITTYVISTÄ TAI MUISTA VIRANOMAISTEN TOIMINNASTA AIHEUTUVISTA TOIMISTA, JOTKA KOSKEVAT SOVELLUKSEN, PALVELUIDEN, YRITYSSISÄLLÖN TAI KÄYTTÄJÄSISÄLLÖN KÄYTTÖÄSI; (IV) TOIMISTA, JOIHIN RYHDYTÄÄN TEKIJÄNOIKEUDENHALTIJAN TOIMESTA; (V) SOVELLUKSEEN TAI JOHONKIN PALVELUUN LÄHETETTÄVISTÄ TAI SIELLÄ KÄSITELTÄVIIN TIETOIHIN LIITTYVISTÄ TAPPIOISTA, TIETOJEN MUUTTAMISESTA, TIETOIHIN MURTAUTUMISESTA TAI NIIDEN TIETOTURVASTA; TAI (VI) SOVELLUKSEN KÄYTTÄJIEN TAI SINUN TOIMISTA, TEOISTA TAI LAIMINLYÖNNEISTÄ TAI SUHTEISTA MUIHIN SOVELLUKSEN KÄYTTÄJIIN, SIINÄKIN TAPAUKSESSA, ETTÄ YRITYKSELLE TAI VASTUUSTA VAPAILLE OSAPUOLILLE ON ILMOITETTU TÄLLAISTEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA TAI SIITÄ ETTÄ TÄLLAISET VAHINGOT OVAT KOHTUULLISESTI KATSOEN TODENNÄKÖISIÄ, SIINÄKIN TAPAUKSESSA, ETTÄ NE AIHEUTUVAT KOKONAAN TAI OSITTAIN TUOTTAMUKSESTA, YLIVOIMAISESTA ESTEESTÄ, TELEVIESTINTÄVIASTA, SOVELLUKSEN ANASTAMISESTA TAI TUHOUTUMISESTA TAI LUVATTOMASTA PÄÄSYSTÄ SOVELLUKSEEN TAI SIIHEN LIITTYVIIN TIETOIHIN TAI OHJELMISTOIHIN TAI JOHONKIN PALVELUUN. NÄITÄ RAJOITUKSIA SOVELLETAAN SIINÄKIN TAPAUKSESSA, ETTÄ KORJAUS, VAIHTAMINEN TAI TAKAISINMAKSU PYYNNÖSTÄ EI TÄYSIN KATA TAPPIOITASI; TAI VAIKKA YRITYS TIESI TAI SEN OLISI PITÄNYT TIETÄÄ VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA TAI VAIKKA KYSEISET VAHINGOT OLISIVAT KOHTUULLISEN TODENNÄKÖISIÄ.

SIVUSTO, SOVELLUS JA JOKIN PALVELUISTA VOI SISÄLTÄÄ TOSISEIKKOJA, MIELIPITEITÄ, NÄKEMYKSIÄ, LAUSUNTOJA JA SUOSITUKSIA YKSITYISHENKILÖITÄ JA ULKOPUOLISILTA TAHOILTA. YRITYS EI EDUSTA EIKÄ TUE SIVUSTOLLA, SOVELLUKSESSA TAI JOSSAKIN PALVELUSSA ESITETTYJÄ, NIILLE LADATTUJA TAI NIILLÄ JAELTUJA TOSISEIKKOJA, MIELIPITEITÄ, NÄKEMYKSIÄ, LAUSUNTOJA, SUOSITUKSIA TAI MUITA TIETOJA. VAHVISTAT, ETTÄ KAIKKI TÄLLAISIIN TOSISEIKKOIHIN, MIELIPITEISIIN, NÄKEMYKSIIN, LAUSUNTOIHIN TAI SUOSITUKSIIN LUOTTAMINEN TAPAHTUU OMALLA VASTUULLASI. YRITYS TAI VASTUUSTA VAPAAT OSAPUOLET EIVÄT MISSÄÄN OLOSUHTEISSA OLE SINUA TAI KETÄÄN MUUTA KOHTAAN VASTUUSSA MISTÄÄN VAHINGOISTA (PAITSI MILLOIN TÄMÄ OLISI LAINVASTAISTA, KUTEN ON SELITETTY EDELLÄ).

JOISSAKIN MAISSA EI SALLITA TIETTYJEN TAKUIDEN TAI EHTOJEN RAJOITUKSIA TAI VASTUUN POISSULKEMISTA EIKÄ VASTUUVAPAUSLAUSEKKEITA TIETYN TYYPPISIÄ VAHINKOJA KOSKIEN; TÄMÄN SEURAUKSENA JOTKUT EDELLÄ OLEVISTA TAKUISTA, EHDOISTA TAI VASTUUNRAJOITUKSISTA EIVÄT VÄLTTÄMÄTTÄ PÄDE SINUUN JA TIETYT MUUT EDELLÄ ESITETYT TAKUUT, EHDOT TAI VASTUUVAPAUSLAUSEKKEET SOVELTUVAT SINUUN KYSEISEN MAAN LAINSÄÄDÄNNÖN SALLIMASSA LAAJUUDESSA.

AVAAMALLA SOVELLUKSEN TAI SIVUSTON TAI AVAAMALLA TAI KÄYTTÄMÄLLÄ JOTAKIN PALVELUA, REKISTERÖITYMÄLLÄ SOVELLUKSEEN JA/TAI VASTAANOTTAMALLA TIETOJA SOVELLUKSESTA TAI JOSTAKIN PALVELUSTA, SITOUDUT PITÄMÄÄN YRITYKSEN JA VASTUUSTA VAPAAT OSAPUOLET VASTUUSTA VAPAINA SEKÄ PUOLUSTAMAAN NIITÄ KAIKILTA TOSIASIALLISILTA TAI VÄITETYILTÄ VAATEILTA, VAATIMUKSILTA, KANNEPERUSTEILTA, OIKEUDENKÄYNNEILTÄ, TUOMIOILTA, VAHINGONKORVAUKSILTA, TAPPIOILTA, VELOILTA JA KAIKILTA KULUILTA JA PUOLUSTUSKUSTANNUKSILTA (MUKAAN LUKIEN KOHTUULLISET VÄLIMIESMENETTELY- JA OIKEUDENKÄYNTIKULUT), JOTKA AIHEUTUVAT TAI JOHTUVAT SEURAAVISTA: (A) TÄHÄN SOPIMUKSEEN KOHDISTUNUT RIKKOMUKSESI; (B) PAIKALLISEEN, KANSALLISEEN, LIITTOTASAVALLAN TAI KANSAINVÄLISEEN LAKIIN, SÄÄNTÖIHIN TAI MÄÄRÄYKSIIN KOHDISTUNUT RIKKOMUKSESI; (C) KOLMANNEN OSAPUOLEN VAATIMUS JOKA PERUSTUU SIVUSTON, SOVELLUKSEN, PALVELUJEN, YRITYSSISÄLLÖN TAI KÄYTTÄJÄSISÄLLÖN KÄYTTÖÖSI; (D) TIETOKONEESI TAI TILISI KAUTTA TAI SILTÄ LÄHETETYT, JULKAISTUT TAI VÄLITETYT TIEDOT, SIINÄKIN TAPAUKSESSA ETTÄ ET ITSE OLE LÄHETTÄNYT, JULKAISSUT TAI VÄLITTÄNYT NIITÄ; (E) MAHDOLLISESTI ANTAMASI VIRHEELLISET TIEDOT; (F) SINUN JA JONKUN TOISEN SIVUSTON, SOVELLUKSEN TAI JONKIN PALVELUN KÄYTTÄJÄN VÄLINEN RIITA; (G) KÄYTTÄJÄNIMESI TAI SALASANASI ANASTAMINEN, VÄÄRINKÄYTTÖ TAI PALJASTUMINEN; TAI (H) JOLLEKIN TOISELLE ANTAMASI VALTUUTUS KÄYTTÄÄ KÄYTTÄJÄTUNNUSTASI TAI SALASANAASI. SITOUDUT TEKEMÄÄN YHTEISTYÖTÄ TÄYSIMÄÄRÄISESTI JA YRITYKSEN KOHTUUDELLA EDELLYTTÄMÄN MUKAISESTI PUOLUSTAAKSESI YRITYSTÄ KAIKILTA TÄLLAISILTA VÄITTEILTÄ. YRITYS PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN OMALLA KUSTANNUKSELLAAN OTTAA YKSINOMAISELLE VASTUULLEEN JA YKSINOMAISEEN MÄÄRÄYSVALTAANSA KAIKKI ASIAT, JOTKA MUUTOIN EDELLYTTÄVÄT KORVAUKSIA SINULTA JA SINÄ ET MISSÄÄN OLOSUHTEISSA SAA RATKAISTA MITÄÄN ASIAA ILMAN YRITYKSEN ETUKÄTEEN ANTAMAA KIRJALLISTA SUOSTUMUSTA, JONKA YRITYS VOI PIDÄTTÄÄ, JOLLE SE VOI ASETTAA EHTOJA TAI JOTA SE VOI VIIVYTTÄÄ YRITYKSEN YKSINOMAISEN JA EHDOTTOMAN HARKINNAN MUKAAN.

Edellä olevista vastuuvapauslausekkeista huolimatta, mikäli Yritys on vastuussa sinua kohtaan joistakin tappioista, vahingoista, kustannuksista tai maksuista, syystä riippumatta ja riippumatta siitä, perustuvatko ne sopimukseen, vahingonkorvaukseen vai muuhun, kyseisen vastuun kokonaismäärä rajoittuu yhteensä 10.000,00 Englannin puntaan.

Sopimuksen irtisanominen

Tässä Sopimuksessa esitettyjen muiden tämän Sopimuksen irtisanomisoikeuksien lisäksi, meillä on oikeus irtisanoa tämä Sopimus milloin tahansa ja ilman mitään syytä, ilmoittamalla asiasta sinulle.

Sinulla on oikeus irtisanoa tämä Sopimus milloin tahansa ja ilman mitään syytä, ilmoittamalla asiasta meille.

Linkit kolmansien osapuolten sovelluksiin ja palveluihin

Palvelut saattavat tarjota yhteyksiä tai linkkejä muihin kolmansien osapuolten tarjoamiin palveluihin, ulkopuolisten palveluntarjoajien, kuten sosiaalisen median kumppaneiden, langattomien operaattoreiden ja kolmansien osapuolten ohjelmistojen kehittäjien tarjoamille verkkosivustoille, sovelluksiin, ohjelmistoihin ja muuhun sisältöön (”Kolmansien Osapuolten Palvelut”). Palvelut saattavat sallia sen, että asennat/konfiguroit tiettyjä kolmannen osapuolen tarjoamia palveluja Laitteellesi. Yrityksellä ei ole mitään vaikutusvaltaa eikä se anna mitään vakuutuksia tai takeita koskien mitään Kolmansien Osapuolten Palveluja, joihin sinulla on pääsy, ei vastaa tällaisten Kolmansien Osapuolten Palvelujen saatavuudesta eikä tue niitä tai vastaa niistä, eikä sitä voida saattaa vastuuseen mistään tällaisten Kolmansien Osapuolten Palvelujen kautta saatavilla olevasta tai niissä esitetystä sisällöstä tai muusta aineistosta. Kyseiset kolmannet osapuolet saattavat soveltaa Kolmansien Osapuolten Palvelujen käyttöösi myös muita ehtoja, mukaan lukien ohjelmistolisenssiehdot.

Sinä ymmärrät ja hyväksyt sen, että Yritys ei vastaa näistä muista yrityksistä tai siitä, miten he käyttävät muita tietojasi. Käytät Kolmansien Osapuolten Palveluja omalla vastuullasi.

Ilmoitukset

Voimme lähettää sinulle ilmoituksia, vastauksia tai muuta viestintää sähköisesti. Suostut täten vastaanottamaan meiltä ilmoituksia sähköisesti, mukaan lukien, rajoituksetta, sähköpostitse tai ilmoituksen julkaisemalla. Hyväksyt sen, että kaikki sopimukset, viestit, tiedot ja muut tiedonannot, joita toimitamme sinulle sähköisessä muodossa, täyttävät kaikki tämän Sopimuksen mukaiset tai lakisääteiset vaatimukset siitä, että asianomaisen viestinnän tulee olla kirjallisessa muodossa.

Sopimuksen siirtäminen

Yrityksellä on oikeus milloin tahansa siirtää tämä Sopimus (mukaan lukien sen mukaiset oikeudet ja/tai velvollisuudet) kokonaan tai osittain, ilman erillistä ilmoitusta sinulle. Sinulla ei ole oikeutta siirtää tätä Sopimusta tai sen mitään osaa kenellekään toiselle henkilölle tai kolmannelle osapuolelle. Kaikki yritykset siirtää Sopimus edellä mainitun vastaisesti ovat pätemättömiä ja ilman mitään oikeusvoimaa tai oikeusvaikutuksia. Sinulla ei ole oikeutta siirtää kenellekään toiselle, väliaikaisesti tai pysyvästi, oikeuksia koskien pääsyä Sovellukseen tai sen käyttöä kokonaisuudessaan tai osittain. Siltä osin kuin annat jonkun kolmannen osapuolen saada pääsy Laitteeseesi tai käyttää sitä, olet yksin vastuussa muiden Laitetta käyttävien henkilöiden pääsystä Sovellukseen ja sen käytöstä.

Yleistä

Tämä Sopimus muodostaa koko sinun ja Yrityksen välisen sopimuksen asianomaisesta aihealueesta, ja Sopimus syrjäyttää kaikki aikaisemmat ja samanaikaiset sinun ja Yrityksen väliset kirjalliset tai suulliset sopimukset ja välipuheet kyseisestä aihealueesta. Sinuun saatetaan lisäksi soveltaa muitakin ehtoja (mukaan lukien, rajoituksetta, sovellettava Toimittajasopimus sekä langattoman verkon palveluntarjoajasi tai operaattorisi ehdot), joita saatetaan soveltaa Palvelujen käyttöösi. Mikäli jossakin laissa, päätöksessä, määräyksessä tai säännöissä todetaan tai jonkun hallituksen määräyksen tai lopullisen tuomioistuinpäätöksen seurauksena tämän Sopimuksen jonkin määräyksen katsotaan olevan pätemätön tai toimeenpanokelvoton, ei tällainen pätemättömyys vaikuta tämän Sopimuksen muiden määräysten pätevyyteen tai toimeenpanokelpoisuuteen, ja tämän Sopimuksen muut määräykset pysyvät täysimääräisesti voimassa. Mikäli Yritys epäonnistuu tai viivästyy jonkin tämän Sopimuksen mukaisen oikeuden tai määräyksen harjoittamisessa tai käyttämisessä, ei tällä ole mitään vaikutusta mihinkään muuhun tällaiseen oikeuteen eikä se tarkoita tällaisesta oikeudesta tai määräyksestä luopumista.

Avaamalla Palvelut ja käyttämällä niitä sitoudut siihen, että kaikkiin tätä Sopimusta koskeviin kysymyksiin sovelletaan Suomen lakeja ja määräyksiä, lainvalintaperiaatteista riippumatta, mukaan lukien pääsy Sovellukseen ja mihin tahansa Palveluun sekä niiden käyttö ja sinä sitoudut siihen, että Suomen tuomioistuimilla on yksinomainen toimivalta ratkaista kaikki näihin liittyvät erimielisyydet. Vaatimus, jonka käyttäjä esittää Zimmer Biometia vastaan Suomen kuluttajalainsäädännön perusteella, voidaan lisäksi käsitellä kuluttajan kotipaikan tai vakituisen asuinpaikan käräjäoikeudessa. Tätä Sopimusta sovelletaan lain sallimassa laajuudessa. Tähän Sopimukseen ei miltään osin sovelleta YK:n kansainvälistä tavaran kauppaa koskevaa yleissopimusta (1980).

Mikäli jotakin tätä Loppukäyttäjän lisenssisopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistua osapuolten välisin neuvotteluin, voit saattaa asian kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi (www.kuluttajariita.fi) ratkaisusuosituksen saamiseksi.

Ennen asian saattamista kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, sinun tulee ottaa yhteyttä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Palveluja hallinnoidaan tai ylläpidetään (tai molempia) USA:sta käsin. Palvelut eivät välttämättä sovellu tai ole saatavilla käytettäviksi joissakin USA:n ulkopuolisissa maissa. Kaikki Palveluiden käyttö tapahtuu omalla vastuulla ja sinun tulee käytön aikana noudattaa kaikkia sovellettavia lakeja, sääntöjä ja määräyksiä. Yritys voi milloin tahansa rajoittaa Sovelluksen saatavuutta, kokonaan tai osittain, mukaan lukien Sovelluksen kautta saataville tarjotut Palvelut, jonkun henkilön, maantieteellisen alueen tai oikeudenkäyttöalueen osalta Yrityksen harkinnan mukaan.

Palveluja ei ole tarkoitettu alle 13-vuotiaille lapsille. Me emme tietoisesti kerää, käytä tai luovuta alle 13-vuotiaiden lasten henkilötietoja. Mikäli tietoosi tulee, että huollettavanasi olevat lapset ovat saaneet pääsyn Palveluihin tai käyttäneet Palveluja tai luovuttaneet meille tietoja ilman hyväksyntääsi, otathan meihin yhteyttä alla olevia yhteystietoja käyttäen.

Sinä vahvistat ja tiedostat, että Palvelujen käyttösi voi pitää sisällään sen, että annat ”sähköisen allekirjoituksesi”, joka ilmaisee halukkuutesi käyttää Palveluja. ”Sähköinen allekirjoituksesi” antaa ymmärtää, että olet hyväksynyt tämän Sopimuksen ja suostut vastaanottamaan tätä Sopimusta koskevia ilmoituksia sähköisessä muodossa. Mikäli haluat vastaanottaa viestintää muulla tavoin, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä viestin osoitteeseen support@zbmymobilitysolutions.com muuttaaksesi viestintävalintojasi. Sinulla ei ole oikeutta käyttää tai muulla tavoin maastaviedä tai jälleenviedä Palveluja muutoin kuin Yhdysvaltain lainsäädännön sekä Palvelujen tarjoamismaan lakien mukaisesti. Erityisesti, rajoituksetta, Palveluja ei saa maastaviedä tai jälleenviedä (a) mihinkään Yhdysvaltojen pakotemaihin tai (b) kenellekään Yhdysvaltain valtiovarainministeriön erikseen nimettyjen kansalaisten luettelossa (Specially Designated Nationals) olevalle henkilölle tai Yhdysvaltain kauppaministeriön kiellettyjen henkilöiden ja tahojen luettelossa (Denied Person’s List or Entity List) olevalle henkilölle. Käyttämällä Palveluja vakuutat ja takaat, että et itse ole tällaisessa maassa tai tällaisessa luettelossa. Lisäksi sitoudut siihen, että et käytä Palveluja ydinaseiden, ohjusten tai kemiallisten tai biologisten aseiden kehittämiseen, suunnittelemiseen tai valmistamiseen.

Sinä itse vahvistat ja Yritys vahvistaa ja tiedostaa sen, että tällä Sopimuksella ei luoda mitään kumppanuutta ja että sinulla tai Yrityksellä ei ole mitään valtuutta tai toimivaltaa luoda mitään velvoitteita toiselle osapuolelle. Mikäli Yritys laiminlyö tämän Sopimuksen noudattamisen ylivoimaisen esteen, sodan, tulipalon, mellakan, terrorismin, maanjäristyksen, epidemian, pandemian, viranomaisen päätöksen tai muun Yrityksen kohtuullisen vaikutusvallan ulkopuolella olevan syyn johdosta, ei tämän katsota tarkoittavan, että Yritys olisi rikkonut tätä Sopimusta. Tämä Sopimus muodostaa sitovan sopimuksen sinun ja Yrityksen välillä ja hyväksyt Sopimuksen käyttäessäsi Palveluja. Tämä Sopimus muodostaa koko sopimuksen sinun ja Yrityksen välillä koskien pääsyä Palveluihin ja niiden käyttöä. Tämän Sopimuksen otsikoiden tarkoitus on yksinomaan helpottaa lukemista eikä niillä ole mitään oikeudellisia tai sopimuksellisia vaikutuksia.

Palvelut tarjotaan ja asetetaan saataville tämän Sopimuksen mukaisesti. Mikäli haluat tehdä reklamaation tai sinulla herää huolenaiheita tätä Sopimusta tai jotakin Palvelua koskien, tai mikäli haluat lisätietoja, otathan ystävällisesti yhteyttä Yritykseen lähettämällä viesti seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: support@zbmymobilitysolutions.com.

Käyttäessäsi tätä Sovellusta ja käyttäessäsi tiettyjä Palveluja sinä tai muut kolmannet osapuolet saatatte luovuttaa meille tai asiaankuuluville kolmansille osapuolille, hoitopalveluntarjoajasi mukaan lukien, henkilötietoja tai muita yksilöiviä henkilötietoja (”Henkilötiedot”, kuten kyseinen ilmaisu on määritelty Tietosuojakäytännössä). Siltä osin kuin käyttäessäsi Sovellusta ja Palveluja luovutat Henkilötietoja, annat meille suostumuksesi kerätä, käyttää ja luovuttaa Henkilötietoja osoitteessa https://www.zimmerbiomet.com/privacy-policy.html esitetyn Tietosuojakäytännön mukaisesti, mukaan lukien suostumuksesi siihen, että Henkilötietoja siirretään muissa maissa sijaitseville kolmansille osapuolille.

©2020 Zimmer Biomet. Kaikki oikeudet pidätetään.