iPhone introduktionsguide för nya patienter

Registrering

Mottagning av registreringsanvisningar
När du registrerats i mymobility-programmet av din vårdgivare får du ett antal sms. Dessa sms innehåller anvisningar för konfiguration av ditt mymobility-konto.

SMS för kontohantering krävs för att använda mymobility. Om du inte vill använda mymobility sms:a STOPP för att avsluta.

Konfiguration av enhet och konto

Uppdatera iOS-programvaran
För en lista med enheter som stöds och minimikrav klickar du här. Du måste uppdatera din telefon till den senaste programvaruversionen för att kunna använda appen. Gör detta genom att gå till telefonens app för Inställningar, klicka på knappen Allmänt och sedan på Programuppdatering. Om det finns en uppdatering klickar du på Hämta och installera.

Hämta mymobility®-appen
Du måste hämta mymobility-appen från App Store för att kunna använda den. Sök efter ”mymobility” och hämta appen genom att trycka på knappen Hämta på hämtningssidan. Du kan behöva ange lösenordet för ditt Apple ID för att hämta appen.

Aktivera konto
När du startar appen visas inloggningsskärmen. Om det är första gången du använder appen måste du välja Aktivera konto. På nästa sida anger du ditt mobilnummer, födelsedatum och bekräftar var din vårdgivare finns. Tryck sedan på ”Aktivera konto”.

Godkänn integritetsskyddspolicy och slutanvändaravtal (EULA)
Under kontokonfigurationen visas både en integritetsskyddspolicy och ett slutanvändaravtal (EULA). Läs och godkänn båda dokumenten genom att följa anvisningarna på skärmen.

Skapa användarnamn och lösenord
För att kunna använda appen måste du välja ett unikt användarnamn och lösenord. Kraven för båda visas när du anger ditt önskade användarnamn och lösenord.

Tillåt inloggning med Face ID/Touch ID
Du kommer sedan att tillfrågas om att godkänna användning av Touch ID eller Face ID, beroende på din enhet, för framtida inloggning. Det rekommenderas att denna inställning aktiveras eftersom det gör det enklare och snabbare att logga in i appen.

Ange profilinformation
Följande två skärmar ber dig ange din e-postadress och du kan om du vill även ange ditt postnummer och en profilbild.

Tillåt HealthKit-åtkomst
För att appen ska kunna skicka hälsostatistik och information till ditt vårdteam ombeds du ge HealthKit åtkomst till appen. Välj ”Aktivera alla kategorier” för att din personliga hälsostatistik ska sparas och kunna ses av din vårdgivare. Välj sedan ”Tillåt” längst upp till höger.

Tillåt notiser
Till sist tillfrågas du om du vill tillåta att appen skickar notiser. Välj OK för att få viktiga påminnelser om sådant som kräver din uppmärksamhet i appen, som meddelanden, kontakter med ditt vårdteam eller påminnelser om saker på att göra-listan.

Användning

Logga in med nytt användarnamn och lösenord
När du skapat kontot kommer du att logga in i iPhone-appen med det nya användarnamnet och lösenordet varje gång du använder appen. Starta appen, välj Logga in och gå vidare till nästa skärm där du anger dina användaruppgifter.

Använda Touch ID eller Face ID
Någon av de första gångerna som du loggar in med ditt användarnamn och lösenord kommer du att tillfrågas om du vill tillåta användning av Touch ID eller Face ID för framtida inloggningar. Detta varierar beroende på vilken iPhone du har.

Detta material är avsett för patienter som använder appen mymobility från Zimmer Biomet. Zimmer Biomet är tillverkare av medicintekniska produkter och tjänster och tillhandahåller inte medicinsk vård. Alla frågor om din hälsa ska ställas till din läkare. För svar på tekniska frågor om appen mymobility kontaktar du mymobility support.

Allt innehåll skyddas av upphovsrätt, varumärken och andra rättigheter för immateriell egendom, som tillämpligt, som ägs av eller licensierats till Zimmer Biomet eller dess närstående företag, om inte annat anges, och får inte distribueras, kopieras eller lämnas ut, helt eller delvis utan uttryckligt skriftligt tillstånd från Zimmer Biomet.

Apple, Apple Watch, iPhone, App Store, HealthKit, Face ID och Touch ID är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder.