Käyttöönotto-opas uusille potilaille – Android™

Rekisteröinti

Tutustu rekisteröintiohjeisiin Kun hoitohenkilöstö ilmoittaa sinut mukaan mymobility-ohjelmaan, lähetämme sinulle joukon tekstiviestejä. Näissä tekstiviesteissä annetaan ohjeita mymobility-tilin määrittämistä varten.

Tilinhallintaan tarkoitetut tekstiviestit vaaditaan, jotta voit käyttää mymobility-sovellusta. Jos et halua käyttää mymobility-sovellusta, peruuta suostumuksesi lähettämällä tekstiviesti STOP.

Laitteen ja tilin määrittäminen

Päivitä Android-ohjelmisto Voit tutustua tuettujen laitteiden listaan ja vähimmäisvaatimuksiin napsauttamalla tästä. Jotta voit käyttää sovellusta, sinun täytyy päivittää puhelimesi ohjelmisto uusimpaan versioon. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus, napsauta Järjestelmä-painiketta ja valitse sitten Järjestelmäpäivitys. Jos saatavilla on päivitys, napsauta Lataa ja asenna.

Huomaa: Android-puhelinten asetukset voivat vaihdella. Katso tarkemmat ohjeet puhelimen käyttöohjeista.

Lataa mymobility®-sovellus Jotta saat mymobility-sovelluksen käyttöösi, sinun täytyy ladata se Google Play -kaupasta. Etsi mymobility-sovellus kaupasta ja lataa sovellus napsauttamalla kauppasivulla olevaa Asenna-painiketta. Sinun täytyy ehkä syöttää salasanasi ennen kuin voit ladata sovelluksen.

Aktivoi tili Kun avaat mymobility-sovelluksen, näet pääkirjautumisnäytön. Jos käytät sovellusta ensimmäistä kertaa, valitse Aktivoi tili. Syötä seuraavassa näkymässä matkapuhelinnumerosi ja syntymäpäiväsi ja vahvista palveluntarjoajan sijainti. Valitse sitten ”Aktivoi tili”.

Hyväksy Tietosuojakäytäntö ja Loppukäyttäjän lisenssisopimus Tilin määrittämisen aikana sinulle esitetään sekä tietosuojakäytäntö että loppukäyttäjän lisenssisopimus. Lue kumpikin dokumentti ja hyväksy ne noudattamalla näytöllä annettuja ohjeita.

Luo käyttäjänimi ja salasana Jotta voit käyttää sovellusta, sinun täytyy valita ainutkertainen käyttäjänimi ja salasana. Käyttäjänimeen ja salasanaan liittyvät vaatimukset tulevat näkyviin, kun syötät valitsemaasi käyttäjänimeä ja salasanaa.

Valitse, haluatko käyttää biometristä sisäänkirjautumista Kun kirjaudut ensimmäisiä kertoja sisään valitsemallasi käyttäjänimellä ja salasanalla, sovellus pyytää lupaa käyttää sormenjälki- tai kasvontunnusta tulevilla kirjautumiskerroilla. Tunnistusvalinnat vaihtelevat Android-puhelimen mallin mukaan.

Syötä profiilin tiedot Seuraavissa näkymissä sinulta pyydetään sähköpostiosoitetta ja mahdollisesti postinumeroa sekä profiilikuvaa.

Anna käyttöoikeudet Google Fit -sovellukselle Jotta sovellus voisi lähettää terveyteesi liittyviä tilastotietoja ja muita tietoja hoitotiimille, sinua pyydetään antamaan Google Fit -sovellukselle oikeus käyttää mymobility-sovelluksen tietoja. Jos et ole vielä asentanut Google Fit -sovellusta puhelimeesi, valitse ”Play-kauppa” ja lataa ja asenna sovellus. Jos olet jo asentanut Google Fit -sovelluksen, anna sovellukselle lupa tallentaa askelmäärätietoja ja välittää niitä hoitotiimillesi valitsemalla ”Salli”.

Salli sovelluksen ilmoitukset Lopuksi sovellus pyytää lupaa lähettää sinulle ilmoituksia. Jos valitset OK, saat muistutuksia tärkeästä sisällöstä, kuten hoitotiimin lähettämistä viesteistä tai tehtävälistalla olevista tehtävistä.

Käyttö

Kirjaudu sisään käyttäjänimellä ja salasanalla Kun olet luonut tilisi, voit käyttää sovellusta kirjautumalla tilillesi käyttäjänimen ja salasanan avulla. Avaa sovellus, valitse Kirjaudu sisään ja syötä seuraavaan näkymään käyttäjätunnuksesi.

Valitse, haluatko käyttää sormenjälki- tai kasvontunnistusta Kun kirjaudut ensimmäisiä kertoja sisään valitsemallasi käyttäjänimellä ja salasanalla, sovellus pyytää sinulta lupaa käyttää sormenjälki- tai kasvontunnistusta tulevilla kirjautumiskerroilla. Tunnistusvalinnat vaihtelevat Android-puhelimen mallin mukaan.

Salli koulutus Kun kirjaudut ensimmäisen kerran sisään mymobility-sovellukseen, sovellus kysyy, haluatko sallia koulutussisällön laitteellasi. Anna mymobility-sovellukselle lupa käyttää laitteesi valokuvia, mediaa ja tiedostoja valitsemalla ”Salli”.

Tämä aineisto on tarkoitettu potilaille, jotka käyttävät Zimmer Biomet ‑yhtiön kehittämää mymobility-sovellusta. Zimmer Biomet ei ole lääketieteen asiantuntija vaan ainoastaan valmistaa lääkinnällisiä laitteita ja tarjoaa niihin liittyviä palveluja. Jos kysymyksesi liittyy terveyteen, esitä kysymys lääkärillesi. Jos kysymyksesi liittyy mymobility-sovelluksen käyttöön, ota yhteys mymobility-tukeen.

Ellei muuta ilmoiteta, kaikki tässä esitetty sisältö on suojattu tekijänoikeuksilla, tavaramerkeillä tai muilla teollis- ja tekijänoikeuksilla, joiden omistaja tai lisenssinhaltija on Zimmer Biomet tai sen tytäryhtiöt. Sisällön jakaminen, toisintaminen tai luovuttaminen kokonaan tai osittain ilman Zimmer Biomet ‑yhtiöltä kirjallisesti saatua nimenomaista lupaa on kielletty.

mymobility-sovelluksen käyttämiseksi potilaalla on oltava käytössään internetyhteys ja tekstitoimintoja tukeva mobiililaite tai yhteensopiva älypuhelin; kaikki älypuhelinsovelluksen toiminnot eivät ole käytettävissä verkkopohjaisessa versiossa. mymobility ei sovellu kaikille potilaille, ja kirurgin on arvioitava potilaan soveltuvuus kotihoitoon.

©2023 Zimmer Biomet

Android, Google Fit ja Google Play ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.