Käyttöönotto-opas uusille potilaille – potilaan verkkokokemus

Rekisteröinti

Tutustu rekisteröintiohjeisiin Kun hoitohenkilöstö ilmoittaa sinut mukaan mymobility®-ohjelmaan, lähetämme sinulle joukon tekstiviestejä. Näissä tekstiviesteissä annetaan ohjeet mymobility-tilin määrittämistä varten.

Tilinhallintaan tarkoitetut tekstiviestit vaaditaan, jotta voit käyttää mymobility-sovellusta. Jos et halua käyttää mymobility-sovellusta, peruuta suostumuksesi lähettämällä tekstiviesti STOP. Rekisteröidy mymobility-ohjelmaan osoitteessa patient.zbmymobilitysolutions.com.

Tilin määrittäminen

Aktivoi tili Valitse kirjautumisnäkymästä Aktivoi tili. Syötä seuraavassa näkymässä sähköpostiosoitteesi ja syntymäpäiväsi ja vahvista palveluntarjoajan sijainti. Valitse sitten Aktivoi tili. Saat mobiililaitteeseesi tekstiviestinä vahvistuskoodin, joka on syötettävä henkilöllisyyden varmentamiseksi. Tämä tapahtuu oman turvallisuutesi ja suojauksesi varmistamiseksi.

Hyväksy tietosuojakäytäntö ja loppukäyttäjän lisenssisopimus Tilin määrittämisen aikana sinulle esitetään sekä tietosuojakäytäntö että loppukäyttäjän lisenssisopimus. Lue kumpikin dokumentti ja hyväksy ne noudattamalla näytöllä annettuja ohjeita.

Luo käyttäjänimi ja salasana Jotta voit käyttää mymobility-sovellusta, sinun täytyy valita ainutkertainen käyttäjänimi ja salasana. Käyttäjänimeen ja salasanaan liittyvät vaatimukset tulevat näkyviin, kun syötät valitsemaasi käyttäjänimeä ja salasanaa.

Syötä profiilin tiedot Seuraavissa näkymissä sinulta pyydetään sähköpostiosoitetta ja mahdollisesti postinumeroa sekä profiilikuvaa.

Lataa mymobility®-sovellus Voit ladata käyttöösi mymobility-sovelluksen Google Play -kaupasta tai iTunes-kaupasta. Etsi mymobility-sovellus ja lataa se napsauttamalla kauppasivulla olevaa Asenna-painiketta.

Käyttö

Kirjaudu sisään käyttäjänimellä ja salasanalla Kun olet luonut tilisi, voit käyttää sivustoa kirjautumalla mymobility-tilillesi käyttäjänimen ja salasanan avulla. Avaa sivusto, valitse Kirjaudu sisään ja syötä seuraavaan näkymään käyttäjätunnuksesi.

Tämä aineisto on tarkoitettu potilaille, jotka käyttävät Zimmer Biomet ‑yhtiön kehittämää mymobility-sovellusta. Zimmer Biomet ei ole lääketieteen asiantuntija vaan ainoastaan valmistaa lääkinnällisiä laitteita ja tarjoaa niihin liittyviä palveluja. Jos kysymyksesi liittyy terveyteen, esitä kysymys lääkärillesi. Jos kysymyksesi liittyy mymobility-sovelluksen käyttöön, ota yhteys mymobility-tukeen. Ellei muuta ilmoiteta, kaikki tässä esitetty sisältö on suojattu tekijänoikeuksilla, tavaramerkeillä tai muilla teollis- ja tekijänoikeuksilla, joiden omistaja tai lisenssinhaltija on Zimmer Biomet tai sen tytäryhtiöt. Sisällön jakaminen, toisintaminen tai luovuttaminen kokonaan tai osittain ilman Zimmer Biomet ‑yhtiöltä kirjallisesti saatua nimenomaista lupaa on kielletty. ©2021 Zimmer Biomet. Apple ja iTunes ovat Apple, Inc. -yhtiön tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Google Play on Google LLC -yhtiön tavaramerkki.