Kontakta oss

Om du har frågor eller får problem med mymobility kan du hitta svar i dokumentet med vanliga frågor och svar. Om du använder iPhone, se Vanliga frågor och svar för iPhone. Android-användare, se Vanliga frågor och svar för Android. Hittar du inte den information du behöver i detta dokument kontaktar du kundsupporten. Om en supporttekniker inte svarar direkt lämnar du ett meddelande så ringer vi upp så snart som möjligt.

Kundsupport | Avgiftsfria nummer

Zimmer Biomet Connected Health
601 5th St. NW Suite 200
Grand Rapids, MI 49504
USA
support@zbmymobilitysolutions.com