Ny patientstartguide för patientwebbupplevelse

Registrering

Mottagning av registreringsanvisningar När du registrerats i programmet mymobility® av din vårdgivare får du ett antal sms. Dessa sms innehåller anvisningar för konfiguration av ditt mymobility-konto.

Textmeddelanden för kontohantering krävs för att använda mymobility. Om du inte vill använda mymobility, skicka textmeddelandet STOP för att välja bort programmet. Navigera till patient.zbmymobilitysolutions.com för att registrera med mymobility.

Kontoinställning

Aktivera konto På huvudskärmens inloggning väljer du Aktivera konto. På nästa skärm anger du din e-postadress, födelsedatum och bekräftar din vårdgivares plats. Sedan pekar du på Aktivera konto. Du får också ett sms med bekräftelsekod till din mobila enhet, som ska anges för att validera din identitet. Detta görs för din säkerhet och som skydd.

Godkänn integritetsskyddspolicy och slutanvändaravtal (EULA) Under kontokonfigurationen visas både en integritetsskyddspolicy och ett slutanvändaravtal (EULA). Läs och godkänn båda dokumenten genom att följa anvisningarna på skärmen.

Skapa användarnamn och lösenord För att använda mymobility måste du välja ett unikt användarnamn och lösenord. Kraven för båda visas när du anger ditt önskade användarnamn och lösenord.

Ange profilinformation Efterföljande skärmar ber dig ange din e-postadress och om du vill även ditt postnummer och en profilbild.

Ladda ned appen mymobility® Du har möjlighet att ladda ned och använda appen mymobility, som är tillgänglig för hämtning via Google Play eller iTunes. Sök efter ”mymobility” och hämta appen genom att trycka på knappen Installera på hämtningssidan.

Användning

Logga in med nytt användarnamn och lösenord När du skapat ditt kontot loggar du in i ditt mymobility-konto med det nya användarnamnet och lösenordet varje gång du använder platsen. När du kommit in på platsen väljer du Logga in och kommer vidare till nästa skärm där du anger dina användaruppgifter.

Detta material är avsett för patienter som använder appen mymobility från Zimmer Biomet. Zimmer Biomet är tillverkare av medicintekniska produkter och tjänster och tillhandahåller inte medicinsk vård. Alla frågor om din hälsa ska ställas till din läkare. För svar på tekniska frågor om användning av appen mymobility kontaktar du mymobility support. Allt innehåll skyddas av upphovsrätt, varumärken och andra rättigheter för immateriell egendom, som tillämpligt, som ägs av eller licensierats till Zimmer Biomet eller dess närstående företag, om inte annat anges, och får inte distribueras, kopieras eller lämnas ut, helt eller delvis utan uttryckligt skriftligt tillstånd från Zimmer Biomet. ©2021 Zimmer Biomet. Apple och iTunes är varumärken som tillhör Apple, Inc., registrerade i USA och andra länder. Google Play är ett varumärke som tillhör Google LLC.